Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2013-03-27 16:45

Signerat ex 3/10 av Midsommargryning auktioneras ut

Nu finns det tredje signerade och numrerade exemplaret Midsommargryning av tio ute som auktion på Tradera.
Mest förbokade böcker hos CDON.

Exemplar 1/10 är nu uppe i 810:- SEK med ett drygt dygn kvar på auktionen och för exemplar 2/10 ligger budgivningen nu på 270:- SEK.

I övrigt börjar Midsommargryning nu synas på listorna över förbeställda böcker. Hos CDON ligger boken nu som näst mest förbeställda bok och tredje mest förbeställda ljudbok. Övriga bokhandlare verkar inte erbjuda några offentliga listor över förbokade böcker.

Då jag ständigt får frågan, så är svaret, ja, Midsommargryning kommer finnas som E-bok från början, det är bara det att E-böcker inte läggs ut i systemen innan de är köpbara.

I övrigt är idag sista dagen på Bokrean för er som vill passa på att köpa inbunden Midvintermörker till pocketpris.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer:

 1. Nu är den 2:a på listan efter min beställning. ;)

  SvaraRadera
 2. Du kan väl lägga in en rättelse m a p din text om 13-åringsnivån på universiteten. Som Coach Magnusson och några andra påpekar i kommentarerna så får man inte i genomsnitt 0.4 på högskoleprovet genom att gissa. En femtedels rätt ger 0.1 (el möjligen 0.0).

  Bara för att DN i det här fallet inte gjort tillräcklig research betyder inte att vi bara ska upprepa felaktigheten. Jag skulle uppskatta om du rättade till detta nånstans där det märks. Jag tycker visserligen inte att 0.5 är någon större bedrift (detta borde en över medelbegåvad 13-åring klara av), men med den raljanta ton som du hade i inlägget (marginellt bättre än en apa, dvs slumpmedelvärdet) och den ännu hårdare ton som många av kommentatorerna lade sig till med så skulle lite ödmjukhet inför sina egna bristfälliga kunskaper vara på sin plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt, det är DN som gjort fel. Förtydligar detta i inlägget.

   Radera