Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2013-03-21 09:00

Öka dina chanser till vinstgivande börshandel

Denna artikel är sponsrad av Tradingportalen.com.

TP Trader-skärm
Analysera dina favoritaktier med TP Trader
Tradingportalen.com erbjuder nu ett avancerat och sofistikerat informationssystem för finansmarknaderna i samarbete med Infront. Terminalen är en av marknadens mest använda applikationer och ger användaren en unik kombination av marknadsinformation, teknisk analys och portföljfunktioner.

Som privatinvesterare kan man testa terminalen helt kostnadsfritt utan förbindelser under 30 dagar. Ordinariepris ligger endast på 2095 kr per år.

Testa TP Trader kostnadsfritt under 30 dagar.

Kostnadsfria swingtrading case med Volume Profile
En annan nyhet på Tradingportalen är lanseringen av kostnadsfria analyser med verktyget Volume Profile. Varje vecka kommer vi lyfta fram ett antal intressanta swingtradingcase från världens populäraste och mest likvida marknader.

I fortsättningen kommer vi primärt att publiceras konkreta case och marknadsuppdateringar från marknader som OMXS30, Dax, EuroStoxx, Bund, E-mini S&P-500, guld, silver och olja för att påvisa auktionsprocessens relevans genom användning av analysverktyget Volume Profile.

Vidare till en introduktion till swingtrading med analysvertyget Volume Profile.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

  1. Snart lika mycket reklam som annat trams på den här bloggen...

    SvaraRadera
  2. Detta är väl inte så farligt? DI.se då?? där finns reklam som är verkligen störande och trams!!!

    Jag hatar själv reklam men denna sida måste jag verkligen berömma för att få ut reklam på rätt sätt, för att passa innehållet och inte var gömd

    SvaraRadera