Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2013-02-14 11:07

Spara pengar med hjälp av match.com

Passande nog är det idag Alla hjärtans dag och detta blogginlägg är sponsrat av match.com.

Det kanske allra bästa sättet att minska din miljöbelastning och förbättra din ekonomi är att hitta en livspartner och bilda ett gemensamt hushåll. Allt blir billigare per person - mat, bostad, försäkringar, bredband, tidningar, telefon, TV.

Med minskade kostnader följer också minskad miljöbelastning så vill man slå ett slag för miljön så ska man snarast göra slut med singellivet! Mindre energiåtgång för uppvärmning, minskade transporter, möjlighet till icke miljöbelastande privat umgänge i hemmet mm.

Nu vet jag att det finns en betydande andel singlar bland mina läsare och jag kan nu tillsammans med match.com ge er ett attraktivt introduktionserbjudande. 

Vill ni dessutom kanske träffa någon annan läsare av den här bloggen kan ni ange det kryptiska crnu någonstans i er profil, så blir det sökbart. Nu finns det en lång rad olika läsare av bloggen - en del pga peak oil-medvetenhet, andra för ekonomiintresse, någon för jordbruksintresset eller kanske för systemkritik. Vill du skylta med att du läser Cornucopia?, använd crnu någonstans i din profilbeskrivning. Vem vet, kanske kan ni träffa varandra via match.com?

De flesta jag känner som träffat en livspartner de senaste 5-10 åren har gjort det via Internet. Ofta via datingsajterna, så det verkar vara ett mycket bra alternativ.

Jag kan nu erbjuda bloggens läsare tre dagars gratis premium-medlemskap hos match.com genom den här länken, med funktioner som normalt bara är tillgängliga betalande medlemmar. Hade ni ändå tänkt att bli medlemmar, gör det gärna här via bloggen, så får jag provision. Erbjudandet gäller fram till och med söndag och löper sedan tre dagar från registrering.

Så vad har du att förlora? Tvärt om har du något att tjäna - inte bara kan du träffa en livspartner, utan du  kommer också spara pengar och minska miljöslitaget genom att stadga dig och bilda ett gemensamt hushåll tids nog!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

21 kommentarer:

 1. Absolut roligaste textreklamen så långt på bloggen!

  SvaraRadera
 2. Hos en av dina bloggarvänner var det reklam för att träffa afrikanska flickvänner. Undrar om det är lagligt med sådant rasurval?

  SvaraRadera
 3. Efter kollapsen omkring 2050 måste vi kanske leva i femfamiljshushåll för att få livspusslet att gå ihop. Och utan Internet. Hur ska detta gå? Komplexiteten kommer i fritt fall.

  SvaraRadera
 4. Det är bra att du drar in pengar Cornu. Jag hoppas du får bra betalt. Jag brukar ge minimal uppmärksamhet åt reklam, men din textreklam läser jag faktiskt, även om det knappast är bästa sättet att prioritera min tid. Men det är ju inga våldsamma mängder textreklam att ögna igenom.

  Tror du att nyhetsmedia på nätet kommer ta efter dig? Det blir förmodligen svårare när de inte kan ha långa texter på framsidan som du har. Du vinner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Betalt?

   Det viktiga är att mina läsare blir lyckliga och slutar vara singlar. Om inte annat kan man då göra 50% exit ur bostadsbubblan!

   Radera
  2. Jag är inbiten ensamvarg. Det skulle krävas en ung, smart skönhet för att få mig att ändra på det. Det är dock ingen större risk att jag lyckas charma någon sådan. Jag sitter hellre under min korkek och luktar på blommorna (dvs tänker, läser och skriver).

   Radera
 5. Du glömde tagga inlägget med ironi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inlägget är varken ironiskt eller trams, och alltså inte taggat med vare sig ironi eller trams.

   Seriöst så tycker jag att onlinedating verkar vara ett fantastiskt påhitt. Baserat på de jag känner som nyttjat det hela.

   Radera
 6. Spara pengar genom att gänga sig? Jo tjena! I alla fall inte om du är man. Helt plötsligt har ditt hushåll fått en massa utgifter du aldrig hade kunnat drömma om när du var singel. Och dubbel inkomst hjälper inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. precis.. bara dubbla kostnaden och inte någon ökad intäkt. Efter ett tag så kommer det även knott så till slut är det många munnar att mätta... Så hur blev det billigare??

   Radera
 7. "Så vad har du att förlora?"
  Jo, - allt du äger och har!
  Att allt du räknar upp blir hälften så roligt men dubbelt så dyrt!

  Men det finns kanske en och annan Raskenstam i din bekantskapskrets?
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två ord: Enskild egendom.

   Radera
  2. Sen kan man fråga sig om man alltid skall vara så dj*vla egoistisk.

   Radera
 8. Glad alla hjärtans dag på er allesammans! <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
   <3 Tackar detsamma! :-D <3
   <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   Radera
 9. en förjävla st.valentins dag på eder alla!


  ja, jag är ensam och arbetslös, medellös, sedeslös etc ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då så! då har du inget bättre för dig en att träffa en partner då ;)

   Radera
 10. Råg i ryggen och säd i pungen - det kommer man långt med. Ska man behöva skaffa sig en livspartner för att få skörda?!

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt detta ska jag hoppa på direkt. Jag har länge funderat på att pröva en dejtingsida men jag har varit för snål, nu kanske man kan träffa folk.

  SvaraRadera
 12. Förhållande är nog en bra affär förutsatt att man lever lyckligt tillsammans resten av livet. Väldigt många människor har hamnat i ekonomiska svårigheter pga att man har satsat allt på BAU när det gäller just förhållanden. Om det är något man ska "försäkra" sig emot så är det just att förhållandet tar slut - eftersom det är så stor risk att det händer. Statistiskt. Och är det någon gång man ska vara cynisk, så är det när man försöker avgöra om denna statistiska risk också gäller ens eget förhållande.
  Det kan ju såklart gå som man hoppas också, poängen är att det är långt ifrån säkert.

  SvaraRadera
 13. Förträffligt bra reklam! Tydligt markerad, men ändå läsvärd och roande. Trots att jag inte ens är i målgruppen (är lyckligt gift). Imponerande snyggt jobbat! :-)

  SvaraRadera