Aktuellt

SCB: 2020 hade högsta antalet döda per capita sedan år 2012

SCB:s slutliga befolkningsstatistik för Sverige och år 2020 är nu publicerad. Den visar att pandemiåret 2020 hade det högsta antalet döda pe...

2013-02-01

Kort reflektion över länkutbyte och läsare

Man kan kort reflektera över hur få som läser Bonnier/DN:s Framstegsblogg.

Att jag nämndes vid namn, citerades och länkades från Bonnier/DN är förstås just det man ska göra när man citerar någon på Internet. Detta hade vid 11-tiden1. gett mig exakt tio (10) besökare som klickat över från Framstegsbloggen.

Själv har jag skickat tillbaka ca 300 personer till Framstegsbloggen på samma tid.


Har jag då alltså 30x så många läsare som Framstegsbloggen har hos DN? Inte omöjligt. Eller så är inte framstegsbloggens läsare intresserade av att klicka på länkar...

Återkommer strax med fredagsmys.

1. Ja, jag skrev detta ca klockan elva.

3 kommentarer:

 1. Det är en stor dag för Bolling när någon faktiskt läser hans blogg! Jag har skrivit sex av de tio kommentarerna han fått!

  :-D

  Dock är Bolling en duktig journalist så det finns hopp om honom. Han begriper nog sakta verkligheten allt bättre. Han måste bara sluta tro på att allt hans liberala herrar säger honom är sant.

  SvaraRadera
 2. Visste inte ens att DN hade en framstegsblogg. Å andra sidan får jag ha bra jävla tråkigt hemma vid datorn innan jag surfar in på universums sämsta dagstidnings hemsida... Fy fan, vad spynödig man kan bli av DN.

  SvaraRadera
 3. @CORNU; Väntar på din reaktion....på sidan "om Dig och DN"

  SvaraRadera