Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2013-02-01 15:00

Kort reflektion över länkutbyte och läsare

Man kan kort reflektera över hur få som läser Bonnier/DN:s Framstegsblogg.

Att jag nämndes vid namn, citerades och länkades från Bonnier/DN är förstås just det man ska göra när man citerar någon på Internet. Detta hade vid 11-tiden1. gett mig exakt tio (10) besökare som klickat över från Framstegsbloggen.

Själv har jag skickat tillbaka ca 300 personer till Framstegsbloggen på samma tid.


Har jag då alltså 30x så många läsare som Framstegsbloggen har hos DN? Inte omöjligt. Eller så är inte framstegsbloggens läsare intresserade av att klicka på länkar...

Återkommer strax med fredagsmys.

1. Ja, jag skrev detta ca klockan elva.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Det är en stor dag för Bolling när någon faktiskt läser hans blogg! Jag har skrivit sex av de tio kommentarerna han fått!

  :-D

  Dock är Bolling en duktig journalist så det finns hopp om honom. Han begriper nog sakta verkligheten allt bättre. Han måste bara sluta tro på att allt hans liberala herrar säger honom är sant.

  SvaraRadera
 2. Visste inte ens att DN hade en framstegsblogg. Å andra sidan får jag ha bra jävla tråkigt hemma vid datorn innan jag surfar in på universums sämsta dagstidnings hemsida... Fy fan, vad spynödig man kan bli av DN.

  SvaraRadera
 3. @CORNU; Väntar på din reaktion....på sidan "om Dig och DN"

  SvaraRadera