Cornucopia?

2013-02-06 06:02

16000 ex sålda av Midvintermörker

En kort uppdatering om försäljningen av Midvintermörker visar på 16 000 sålda exemplar. Detta är försäljningen till dags dato, alla format och utgåvor.


För er som redan läst boken och även vill ha den som ljudbok eller E-bok så finns ljudboken för 19:- nedladdningsbar hos CDON, liksom E-boken till samma pris. För er som inte har boken blir det inte billigare än så gissar jag. Nej, det var fel ser jag nu, priset har nu höjts till 59:- SEK för ljudboken och mystiska 79:- SEK för E-boken. Logiken i att E-boken ska kosta mer än pocketboken får någon gärna förklara. Möjligt att inbundet går att hitta på den kommande bokrean om det finns något kvar, får återkomma när jag vet mer.

Midsommargryning släpps i april och sättes och korrekturläses just nu. Ljudbok, även denna gång inläst av Magnus Roosman kommer finnas från början, liksom E-bok.

Kvällen den 11:e april släpps boken genom boksläpp, signering och tilltugg hos Science Fiction Bokhandeln i Göteborg klockan 17 - 18. Dagarna efter bör den finnas i handeln och för att köpa även online.

Ett stort tack till alla mina läsare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

7 kommentarer:

 1. Att e-böcker är dyrare än pocket beror till stor del på att våra politiker anser att läsning i digital form ska beläggas med full moms, eftersom det är en IT-tjänst, medan pappersböcker är kultur och därmed bara beläggs med 6 procents moms. En harmonisering kan förstås inte genomföras eftersom det hänvisas till Eu-direktiv etc etc.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 41/1.06=38.6

   81/1.25=64.8

   Momsen förklarar inte prisskillnaden.

   Radera
 2. Varför är det 6% moms på vanliga böcker och 25% moms på e-böcker?

  SvaraRadera
 3. Såg ej första kommentaren i samma ämne.

  SvaraRadera
 4. Hur ser "ekonomin" ut i författarbranschen? Vad kostar det att ge ut en bok och hur mycket arbete behöver man lägga ner på "marknadsföring"? Och hur lång tid tar det att göra själva författandet?

  Inte för att jag har tänkt mig att sluta mitt jobb och försöka försörja mig på författande (LOL) utan jag har en kompis som har snackat om att skriva en bok själv...

  SvaraRadera
 5. Även om jag tyckte boken var bra och inte kan så mycket om branschen så måste 16000 ex på första boken vara fantastiskt bra. Grattis!

  SvaraRadera