Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2013-01-14 07:32

Veckans BLT

Bifogar en läsarbild från gratistidningen Mitt i Kungsholmen. Klicka på bilden för att se vad som är roande.


Kommentarer är nästan öveflödiga.

BLT är i själva verket namnet på ett företag som renoverar vindsvåningar. Det här är dock första gången jag sett det skrivas ut på annonser i en tidning. 

Att BLT/Sydöstran är namnet på en tidning i Blekinge, ett av de områden där bostadspriserna gått ner mest i Sverige, är förstås också en ren slump.

Man kan antagligen vara ganska säker på att om det står BLT på annonsen så har man både vattenfall och teppenyakihäll i lägenheten, där man steka sina nyhackade spröda grönsaker.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. Läste i dagen GP att Aspelin-Ramm hade svårt att bli av med sina bostadsrätter på Vallhamra Torg i Partille, de väntar med att sätta igång nästa projekt till detta är sålt. För de som inte känner till det, Vallhamra Torg är ett område i Partille som har varit ganska nedslitet men nu har man rustat upp det och förväntar sig att mer kapitalstarka människor flyttar in i området, vi får se hur det går med det.

    SvaraRadera
  2. BLT/Sydöstran.. Detta är två olika tidningar, konkurrenter och "obundet" liberala respektive socialdemokratiska. BLT är störst, och heter egentligen Blekinge Läns Tidning. För övrigt så är nog inte Blekinge ett väldigt utsatt län när det gäller BLT i bloggens vanliga mening, p g a ett någorlunda överkomligt prisläge. Här finns t ex många villor till salu för under miljonen, också hyfsat tätortsnära.

    SvaraRadera