Cornucopia?

Aktuellt

Sämsta inköpschefssiffrorna i eurozonen sedan 2012

En lång rad industriindikatorer föll hårt när de rapporterades in idag. Bland annat visar inköpschefsindex (PMI) för tillverkningsindustri...

2013-01-21 08:33

Föreläsningar i vår

Dags att uppdatera er med en lista över än så länge inbokade föreläsningar i vår.

Måndagen 25:e februari har jag en lunchföreläsning bl a investeringsfilosofier på Linköpings universitet 12:15 - 13:00, i regi av studentföreningen Börsgruppen.

Den 5:e mars föreläser jag i ca två timmar hos Avanza i Stockholm klockan 18-20.  Detta en föreläsning endast för inbjudna Avanzakunder. Inbjudningarna har inte gått ut än. Fokus på föreläsningen blir mycket av det jag skriver om på bloggen, peak oil, tillväxt etc, men även en del saker jag inte skriver utan sparar just till föreläsningar.

Torsdagen den 21:a mars har jag två föreläsningar och en paneldebatt i Alingsås i omställningens tecken. En heldag för den som har möjlighet och är i rätt målgrupper.

Under förmiddagen kommer jag föreläsa som en av minst tre föreläsare i ett program om ekonomi, peak oil och teknik. Förutom mig blir det två riktiga toppnamn och detta är en förmiddag du som företagare i Alingsås inte kan missa. Föreläsningarna avslutas med lunch och paneldebatt. Målgruppen är företag och organisationer i Alingsås. Detaljer kommer när hela programmet är klart och arrangören Alingsås kommun inbjudan går ut.

På kvällen den 21:a mars föreläser jag om omställning, energi, ekologi och ekonomi på Palladium i Alingsås klockan 18:30 - 20:00. Detta blir min första föreläsning för allmänheten i Göteborgsområdet. Arrangörer är Omställning Alingsås och Studiefrämjandet.

Lite längre fram så föreläser jag på Mensas årsträff i Jönköping lördagen den 1:a juni. Endast för Mensas medlemmar. Återkommer med detaljer angående denna föreläsning för kanske den mest krävande och kritiska publik man kan ha.

Tillägg från Ylva Lundin, Omställning Alingsås:
Föreläsningarna i Alingsås är en del av Framtidsveckan i Alingsås. Under kvällens föreläsning är alla välkomna även om man inte bor i Alingsås. Det är dessutom gratis.
Programmet för hela veckan inkluderar förutom Lars Wilderäng bland annat Christer Sanne, Björn Forsberg, Nina Björk med flera. Programmet kommer att publiceras efterhand på www.framtidsveckan.se. Välkomna!
Ylva Lundin Omställning Alingsås
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Föreläsningarna i Alingsås är en del av
    Framtidsveckan i Alingsås. Under kvällens föreläsning är alla välkomna även om man inte bor i Alingsås. Det är dessutom gratis.
    Programmet för hela veckan inkluderar förutom Lars Wilderäng bland annat Christer Sanne, Björn Forsberg, Nina Björk med flera. Programmet kommer att publiceras efterhand på www.framtidsveckan.se Välkomna!

    Ylva Lundin Omställning Alingsås

    SvaraRadera