Cornucopia?

2012-12-27 14:17

Vem väcker dig om det börjar brinna?

Nedanstående är ett tillfälligt avbrott med samhällsinformation från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Se det som gamla hederliga Anslagstavlan.

Ett passande budskap så här i juletider.

Tittar du på ovanstående film så går några redan budgeterade ören i form av skattepengar till mig, varav jag betalar upp till 80% i egenavgifter och skatter tillbaka till just stat och kommun. Kort sagt är detta reklam och ni kan därmed kalla mig för skattepengdiare också.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

5 kommentarer:

 1. Om SVT ska sända någon typ av reklam så borde detta vara en av de som sänds. Kan verkligen nå ut till många och rädda liv..

  SvaraRadera
 2. Ytterligare ett skäl att bo i stan för övrigt. Det är bara innanför 10-minutersgränsen som räddningstjänsten har någon egentlig livräddande funktion. På landet får dom mest begränsa spridningen och sopa upp resterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så oroad för egen del. 2 minuter försiktig bilkörning till brandstationen för min del, 8 minuter lugnt tempo löpning, sex minuter om man tar ut sig. Två grannar är deltidsbrandmän med jour i hemmet 50% av tiden.

   Rycker ut ofta gör de också, även om det mest är bil- och om våren MC-olyckor, så de är ganska rutinerade. Har dock varit tre bränder inom bara någon kilometer de senaste åren, plus övrigt inom deras område.

   Radera
 3. Ha inte din siberian husky lös i skogen, boskapsägare är skjutglada!

  SvaraRadera