Cornucopia?

2012-12-10 08:18

Så vad tror ni om börsen denna veckan?

Det mesta ser ut att peka på att börsen öppnar uppåt idag.


Amerikanska S&P-500 stängde upp jämfört med europeisk stängning och terminen ligger fortfarande högre än vid Stockholmsbörsens stängning.

I Asien och de asiatiska tidszonerna är börserna svagt positiva, med +0.07% för japanska Nikkei, +0.25% för Hong-Kongs Hang Seng, +0.59% för Singapores Straits Times och Australiens All Ordinaries stiger 0.14%.

Kort sagt, försiktigt upp i öppningen, men sedan får vi se. Någon stark och tydlig utveckling verkar inte finnas för stunden.

Vad tror ni själva om börsen idag och speciellt under resten av veckan?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

5 kommentarer:

 1. Jag tror att det kommer att gå upp, eventuellt ner. Finns också vissa möjligheter att det går sidledes. Själv kör jag säkert och håller mig utanför.

  SvaraRadera
 2. Om inte idag så kommer det nog att gå neråt resten av året då det är dags att sälja alla förluster inför årsskiftet!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vi får en topp i morgon, eller eventuellt om två dagar, mellan 1105 - 1115. Sedan nedgång ett par procent fram till cirka 20 december. Det kan räcka med nedgång till 1185 - 1190, men man kan inte utesluta att vi ska ner och täppa till gapet vid 1069.

  Hur som helst så tror jag att vi kommer att ligga en bra bit över 1100 under första veckan i januari.

  Men vi kommer att få en långvarig topp i janauri eller eventuellt i början av mars. Jag rekommenderar att sälja av allt eller blanka då.

  Målkurs i januari: 1140 - 1150 eller bäst möjliga utfall blir att vi testar toppen från 2011 på 1182 i början av mars.

  SvaraRadera