Cornucopia?

2012-12-21 06:54

Ingen julledighet

Idag damp lönen ner för de flesta anställda i Sverige och sedan blir det dessutom jul. Det innebär låglångtrafikhelg här på bloggen.


Julafton är generellt den minst besökta dagen på bloggen, sämre än en normal lördag. Även juldagen och annandag jul har normalt färre besökare än en lördag. Med tanke på att julafton idag föregås av tre lågtrafikdagar, nämligen fredagar, där trafiken försvinner efter lunch, veckans normala lågtrafikdag lördag, följt av söndagen som ser ut som en spegelvänd fredag men i år bör visa upp lördagstrafik, så kommer det bli rätt lite trafik här på bloggen.

Men som vanligt kommer det fortsättas publiceras inlägg ändå. Även på julafton.

På julafton kommer jag dela ut julklappar här på bloggen. Jag har presenter redo till t ex Anders Borg, diverse politiska partier och annat löst folk och organisationer. Även Timbro ska få en julklapp. Antagligen börjar jag julklappsutdelningen klockan 15:00 på julafton, eftersom svenska fårket då sitter bänkade framför Kalle Anka. Men nu har ni alltså en ursäkt att slippa Kalle. Öppna presenter är roligare än TV.

Iaf så gör den här bloggen aldrig uppehåll. Ni har väl märkt att jag varit bortrest på semester ganska nyligen? 

En fördel med detta är att då många andra tar julledigt, så kommer jag ta några steg upp på listorna när övriga slutar skriva. Hittills är rekordplaceringen på bloggportalen #25, även om jag återigen är nere på #26 i skrivande stund.

Påminner återigen om att jag signerar böcker på Bokia Kungsmässan i Kungsbacka i morgon 11:00 - 12:00 om någon vill säga hej eller fixa de sista julklapparna.

Så även om ni har ledigt, glöm inte att titta in här. Världen stoppar inte bara för att det är jul.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

1 kommentar:

  1. Julklappsutdelningen blir nog intressant annars ökar väl bloggsurfande inte julstämning å det grövsta.
    Det är ju lite halva grejen att världen ska stanna en aning när det är jul, även om det bara är inbillning.

    SvaraRadera