Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2012-11-27 17:55

Ett meddelande från polisen

Vår svenska polis vill att du tittar på nedanstående film, som uppmärksammar ett samhällsproblem.


Tittar du på filmen utgår ersättning till mig, som i sedvanlig ordning ska momsas, egenavgiftas och beskattas, dvs det är reklam.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Eftersom jag betalat för filmens tillkomst har jag tittat på den. Önskar jag inte hade haft möjlighet till det. Men det saknas GENUS-perspektiv! Den hetronormativa vanföreställningen lyser igenom! Och jag som ändå satsat många skattekronor på utbildning just inom det området. Tvi vale för hela konkarongen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, var är jämlikheten? Två fruntimmer i reklamen och en karl. Satan vad snevridet! Inte nog med det, snälla farbrorn som komemr med te ska även vara den våldsamma karln som visar sambon var skåpet ska stå... som om det inte var klart att han lever i skräck för kvinnan i soffan.

   Radera
 2. Adblock har tagit bort filmen så den inte går att starta. Din sida är faktiskt riktigt smakfull efter att Adblock städat bort all reklam. Jag rekommenderar varmt Adblock för all websurf. Om ni dessutom lägger till följande filter så försvinner hela den irriterande topbannern på DI

  ||di.se/Pages/HeaderPage.aspx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för infon :-)

   Radera
  2. Adblock - Ingen film - Ingen inkomst till cornu

   Radera
 3. Ok, avslutar väl dagen med en film från Svensk polis. Det händer ju inte så ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar just hur mycket hot och kränkningar svensk polis avhjälper kontra hur mycket de står för själva?

   Radera