Cornucopia?

Aktuellt

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen . Om du mailar [email protected] och uppger CORNU eller anger CORNU i kontak...

2012-11-04 10:03

En blues för civilisationen

Ibland snubblar jag över en riktigt, riktigt bra blogg, som någon läsare driver. Den här gången handlar det om en unikt välskriven blogg som direkt är relevant för en stor del av mina läsare. Det handlar om bloggen Blues för civilisationen, som drivs av frilansjournalisten Maria Korpskog.Den handlar om samhällets sårbarhet inför våra kommande kriser, inklusive energikrisen och klimatförändringar. Direkt intressant och relevant för både neosurvivalisten som den allmänt samhällsintresserade. Allt från att våra äldreboenden saknar nödström, till hemligstämplade rapporter om konsekvenser av 100-årsflöden på en del platser eller dammbrott. Eller kanske att staten inte är ersättningskyldig vid enligt StyrEl-lagen vid avsiktlig bortkopplande av elen vid kraftbrist, utan då är alla hushåll ansvariga för sin egen energiförsörjning.

Bloggens underrubrik är 'en svart blogg om psykologi, klimat, energi, ekonomi. Om hur det är att vara en liten, ofullständig människa i en svårbegriplig värld. Alternativt namn: "Dålig stämning"'.

Med tanke på att bloggare i ämnet, liksom läsarna av denna blogg, främst är män, så är denna blogg mycket välkommen. Läggs in på blogglistan. Läs allt! Söndagen är räddad!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

  1. En typisk MP klimatalarmist, finns tretton på dussinet.

    SvaraRadera
  2. Otippat, stereitypa svar... Jag tycker det var en lysande blogg som givetvis åker upp på bloggrollen.

    SvaraRadera
  3. ser väldigt lovande ut,tack för tips.

    SvaraRadera