Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2012-10-27 17:15

Omslag Midsommargryning

Som ni som följer mig, Midvintermörker eller Midsommargryning på Facebook eller mig på Twitter, redan sett i veckan så finns det nu ett omslagsutkast till Midsommargryning.
Midsommargryning

Midvintermörker
Min bloggranne Skipper har läst råmanuset till Midsommargryning och har lagt ut en recension på sin blogg tillsammans med omslagsutkastet. Så det är lika bra att lägga ut det här också.

Liksom omslaget till Midvintermörker, så är det Nina Leino som är omslagskreatör även den här gången. Omslaget fokuserar mer på personer än på fordon, även om det kom med lite helikoptrar.

Boken kommer som planerat ut till våren. Jag kan inte uttala mig om exakt datum, men det är garanterat inte förrän efter bokrean.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Jag har just nu läst Midvintermörker, den är intressant, skrämmande, humoristisk. Huruvida allt stämmer med den militära jargongen vet jag inte, eftersom jag är uppvuxen påGotland och kan terrängen på Norr så var det lätt att följa allt. Det är skrämmande när man vet vilken kapitalförstöring det är att skrota alla dessa bergrum som finns eller har funnits på Norr.
  Jag ser med spänning fram på uppföljaren till Midvintermörker.

  SvaraRadera
 2. Ser grymt mycket fram emot boken! Dock bör inte helikoptrarna på omslaget ha röda kors då de svenska Hkp16 är ksp-beväpnade på samma sätt som våra Hkp10B är. Även i sjv-konfiguration. Läste även på FB-sidan att det söks bilder på jägarpatruller. Där kanske ett mail till AJB vore lämpligt? Annars kan du besöka AJB's officiella blogg där det läggs ut en hel del bilder. T.ex:
  http://blogg.forsvarsmakten.se/jagarbloggen/2012/06/18/jagargrupp/

  SvaraRadera
 3. Finns det någon möjlighet att förbeställa din bok med din signering?
  Älskade din första bok, därav hittade jag även din blogg som jag läser nyfiket varje dag.

  //Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer signeringstillfällen vid boksläppet. Kommer i god tid lägga ut datum och platser för detta.

   Radera
  2. Okej toppen och tack för svaret!

   //Niklas

   Radera