Aktuellt

"Tag några öl innan du loggar in på börssidorna"

En god vän till mig tillika aktieräv berättade att vederbörande fått tipset att "ta några öl innan du loggar in på börssidorna". D...

2012-10-27 17:15

Omslag Midsommargryning

Som ni som följer mig, Midvintermörker eller Midsommargryning på Facebook eller mig på Twitter, redan sett i veckan så finns det nu ett omslagsutkast till Midsommargryning.
Midsommargryning

Midvintermörker
Min bloggranne Skipper har läst råmanuset till Midsommargryning och har lagt ut en recension på sin blogg tillsammans med omslagsutkastet. Så det är lika bra att lägga ut det här också.

Liksom omslaget till Midvintermörker, så är det Nina Leino som är omslagskreatör även den här gången. Omslaget fokuserar mer på personer än på fordon, även om det kom med lite helikoptrar.

Boken kommer som planerat ut till våren. Jag kan inte uttala mig om exakt datum, men det är garanterat inte förrän efter bokrean.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Jag har just nu läst Midvintermörker, den är intressant, skrämmande, humoristisk. Huruvida allt stämmer med den militära jargongen vet jag inte, eftersom jag är uppvuxen påGotland och kan terrängen på Norr så var det lätt att följa allt. Det är skrämmande när man vet vilken kapitalförstöring det är att skrota alla dessa bergrum som finns eller har funnits på Norr.
  Jag ser med spänning fram på uppföljaren till Midvintermörker.

  SvaraRadera
 2. Ser grymt mycket fram emot boken! Dock bör inte helikoptrarna på omslaget ha röda kors då de svenska Hkp16 är ksp-beväpnade på samma sätt som våra Hkp10B är. Även i sjv-konfiguration. Läste även på FB-sidan att det söks bilder på jägarpatruller. Där kanske ett mail till AJB vore lämpligt? Annars kan du besöka AJB's officiella blogg där det läggs ut en hel del bilder. T.ex:
  http://blogg.forsvarsmakten.se/jagarbloggen/2012/06/18/jagargrupp/

  SvaraRadera
 3. Finns det någon möjlighet att förbeställa din bok med din signering?
  Älskade din första bok, därav hittade jag även din blogg som jag läser nyfiket varje dag.

  //Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer signeringstillfällen vid boksläppet. Kommer i god tid lägga ut datum och platser för detta.

   Radera
  2. Okej toppen och tack för svaret!

   //Niklas

   Radera