Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2012-10-09 16:07

Ännu en dag i Stockholm

Som bekant talade jag på TEDxHornstull i morse och mindre bekant är att jag sedan hälsade på hos mitt förlag Massolit i deras lokaler nära Stockholms slott i Gamla stan. Därav bristen på blogginlägg.

Blir lite utmattad av att vara social i så många timmar, men återhämtar mig återigen i loungen hos SJ inför hemresen.
TEDxHornstull börjar fylla upp.

Talet på TEDx gick väl bra får jag förmoda. Ingen som sade något annat, men det är sällan man får kritik rakt upp och ner i Sverige, speciellt inte direkt som person. Alla talen från evenemanget kommer dyka på på Internet och jag kommer lägga ut dem när de gör detta, så ni som inte var där kan lyssna igenom dem. Det kan dock ta några dagar. Finns alltid en risk att jag inte fastnat på bild eller ljud, har hänt förr och kommer hända igen.
Lång till slottet är det inte.
Högvakten kan skjuta mig
på det här avståndet. Fina
skottfält.

Jag var även med på lanseringen av tankesmedjan Sektor 3:s nya nummer av tidsskriften Kurage, där jag också skrivit en liten krönika som fick avsluta tidningen. Därefter blev jag fotad av Wikimedia som även kort filmade mig. Kan alltså bli någon bild eller film med mig på Wikipediasidan. Dock får Wikimedias personal inte själva redigera artiklar och det är olämpligt att jag själv redigerar min egen artikel. Så om någon vill göra detta när mediat finns tillgängligt, skicka gärna ett mail så kan jag peka ut resurserna.
Går tydligen inte att köra
in med bil till förlaget.

Därefter satte jag iväg till Massolit förlag som huserar på Gamla stans kanske smalaste gränd, ett eller två stenkast från slottet.

Kul att hälsa på förlaget för första gången. Annars har vi bara träffats på andra platser.
Tre av förlagets medarbetare.
VD, förläggare och assistent.
Gångavstånd till centralstationen via riksdagen och Drottninggatan också. Praktiskt.

Ska samla mig lite så kommer något lite mer innehållsrikt blogginlägg under eftermiddagen.

Nu blir det nästan två veckors uppehåll till nästa föreläsning, då jag ska köra Jordbruket och slutet på oljesamhället igen hos LRF i Västervik, så ordinarie takt och tempo i blogginläggen kommer återställas. 

Och i morgon börjar lammslakten, något försenat i år. Har tyvärr missat fönstret för lammskinn innan jul, då de behövde vara inne för bearbetning förra veckan om man skulle få dem innan jul.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Vad är lammskinn? Vad gör man med det till jul?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säljer till folk som vill ge bort dem som julklappar.

      Radera