Cornucopia?

Aktuellt

Bostadsinbrotten föll till nya rekordlåga nivåer - men en polisregion går åt andra hållet

Enligt BRÅ:s preliminära statistik över polisanmälda inbrott i bostäder, så föll dessa till nya rekordlåga nivåer per capita. Det finns do...

2012-07-06 21:21

Fredagsmys hela veckan!

Eftersom de flesta av oss har semester (eller "semester" i mitt fall - en del hävdar att jag alltid har semester, jag hävdar att jag aldrig har semester) så utgår fredagsmys den här veckan.


Trots allt är det mysigt-bara-på-fredag-hela-veckan när det är semester.

Så jag lämnar tråden öppen för er som semestermyser:
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Synd att Fredagsmys utgår, kanske Lördagsmys kan bli en ny trend?

  SvaraRadera
 2. "Fredagsmyser" lite lätt eftersom jag har en hel helg att se fram emot, men jag hoppas verkligen att du får lite avkoppling också!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är himla mysigt att man inte får reda på vad som har orsakat säldöden och det mystiska håravfallet och hudsåren hos valrossar och isbjörnar i områden utmed den mäktiga Kuru-Shio-strömmen som sveper norrut när den tangerar Japans östkust.

  http://enenews.com/usgs-issues-announcement-about-polar-bears-in-alaska-with-oozing-sores-hair-loss-govt-testing-for-radiation-3-of-4-captured-yesterday-showed-signs-similar-symptoms-as-recent-mystery-seal-d

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska man inte dra för stora växlar på att självlysande sälar dör. Det gör även glödlampor till slut. Dessutom äter sälar upp fiskarnas fisk utan tillstymmelse till ersättning för konsumenten - du och jag. Således borde vi göra något åt sälplågan snarast.

   Radera
 4. Hej! Jag var under helgen på ett trevligt bröllop, en kompis syrra gifte sig med en analytiker på Bloombergs. Svenskt amerikansk mixfest med andra ord. Med på festen fanns det givetvis en del finansfolk, bland annat en man som just nu jobbar på det som finns kvar efter Lehman Brothers. Tydligen gjordes den gamla investmentbanken om till en mer vanlig bank som har försökt att operera under namnet Aurora. Mr X som har en hög position sa sig vara arbetslös om några månader då Aurora kommer gå i konkurs. Trots namnbytet har det funnits en motvilja att beblanda sig med bolaget. Kanske inte så drastiskt men jag tyckte det var intressant att lyssna på honom, inte så ofta som det bjuds på insidernyheter från the Big Apple. För övrigt menade Mr X att hela Wall Street liksom är i lite av ett stillestånd då de omfattande regleringar som ganska nyligen har börjat gälla är alldeles för krångliga så att ingen förstår dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som ett misslyckande om du kan rekapitulera detaljer sådär...

   Radera
 5. Har jobbat kväll hela veckan på mitt sommarjobb. Enkel truckkörning, bara lasta och lossa helpall. Helt ok, men jag kommer inte att kunna göra det hela livet...
  I övrigt så har inget hänt mer än att jag "belönar" mig med lite godis nu fredag kväll/natt efter en vecka på diet.

  I helgen ska jag försöka få motorn att gå bra på min Dodge -44. Den dricker bensin i alldeles för hög takt, och att läsa den här bloggen gör att jag inte ser något andrahandsvärde i den om tio-femton år. Men kul så länge det varar!

  SvaraRadera