Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2012-06-22 14:14

Nej, sweden.se, barn tillverkas inte på midsommar

Vi fortsätter med midsommartemat. Angående sweden.se:s rasistiska svensk-film, som avslutas med att säga att det blir en baby-boom nio månader efter midsommar så är detta helt fel. Det är en gammal sanning som inte längre gäller.


Under 70-, 80- och 90-talet var mars den månad på året som hade flest födda barn. Men detta gäller inte på den här sidan om millennieskiftet.

SCB har rett ut frågan och de senaste tio åren är det istället juli månad som visar upp flest födda barn. Den tidigare tydliga midsommareffekten är borta. Istället föds det ungefär lika många barn varje månad mars - juli, för att därefter falla.

Barn tillverkas alltså numera från juni till oktober. Midsommar är inte längre dominerande. 

Detta är mycket allvarligt, då sweden.se i sin rasistiska film alltså sprider direkta fördomar och hetsar mot folkgruppen blonda och blåögda etniska svenskar med sina lögner! Det blir ingen babyboom i mars!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Har Cornucopia blivit kapat av någon med brunskjorta och armbindel idag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog snarare nubben som åkt fram tidigt?

   Radera
  2. Antyder Kakan att det föreligger ett fall av "in vino veritas" ? :D

   Radera
 2. Har just fått lite innanför västen och vill då på svenskt vis visa min uppskattning för den här bloggen. Kanske inte just det här inlägget, men många inlägg är faktiskt hard core top of the line. Så keep up the good work Cornu. Jag uppskattar verkligen dina analyser! Speciellt den med skuldöverföringen till folket som skapar artificiell BNP-tillväxt, var helt enkelt lysande. Hoppas att Landsfadern och den där fjanten Borg med sin hästsvans läser din blogg. Återkommer i morgon när jag inspekterat botten i flaskan...

  SvaraRadera
 3. Är inte förövrigt Cornus fascination för luftvärnsrobotar lite ... udda ?

  SvaraRadera