Cornucopia?

2012-06-16 15:14

Midvintermörker för 19:- som ljudbok eller e-bok. Legalt.

CDON har just nu sommarkampanj på bland annat mitt förlags böcker. Det innebär att du kan köpa Midvintermörker som E-bok för 19:- istället för ordinarie 79:- och även som den av Magnus Roosman intalade nedladdningsbara ljudboken för endast 19:- istället för ordinarie 169:-. Helt lagligt.
CDON har den goda smaken
att ha Midvintermörker
på sin reklam för kampanjen

Finns alltså inte ens någon ursäkt för fildelarna bland läsekretsen att inte snabbt och enkelt köpa Midvintermörker helt legalt just nu. Har du redan boken i tryckt utgåva kan du alltså för endast 38:- kronor komplettera med både E-boken och ljudboken!

För er som redan köpt Midvintermörker så hittar man alltså även böcker från förlagskollegor som Stefan Tegenfalk, Johannes Källström eller rikspolisens presstalesman Varg Gyllander för endast 19:- som nedladdningsbara ljudböcker eller E-böcker just nu.

Det går alltså att ladda ljudspelaren full med ljudböcker att lyssna på medan ni ligger och flexar era tvättbrädor på Beach 2012. Fem ljudböcker, säg 75 timmar i solen, för endast 95:- kronor via CDON just nu!

För tillfället fungerar inte direktlänkar korrekt till CDON, så jag får ingen provision om ni klickar på länkarna ovan. Klicka på reklamen nedan istället, och sök er vidare så får jag min provision. Om ni nu bryr er.
För övrigt ser det ut som att prolog och första kapitlet till uppföljaren kommer finnas med i slutet av pocketboken som kommer till hösten.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

14 kommentarer:

 1. Är det inte lite väl optimistiskt att tro att någon skulle vilja läsa boken i tre olika format, alltså 3 ggr? ;-)

  Har läst pappersboken och en gång räcker för mig. Därefter åkte den till pappersåtervinningen som alla andra böcker jag bara läser en gång.

  SvaraRadera
 2. Bra pris, köpte en e-bok och Midvinter som ljudbok genom din banner, borde du få en eller två kronor för det :)

  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 3. Kanon! Köpt ebok tidigare och nu blev det ljudboken

  SvaraRadera
 4. Jag laddar ner från PirateBay för att jag tycker att det är smidigt. Har efter det kontaktat flera författare för fråga vart jag kan betala eftersom jag tycker att de ska ha pengar för sitt arbete. Jag vet, även de som läst in boken och förlag borde ha en slant. Varför inte ett gemensamt BG- eller PG-konto där ni delar på pengarna och sedan själva lägga upp den på PirateBay? Den hamnar ju där ändå för eller senare och de som har gjort något liknande har ju både fått pengar av de som laddat ner och uppmärksamhet på bloggar och i annan media.

  SvaraRadera
 5. Fan, jag som betalade 189:- för Midvintermörker häromdagen på ITunes... Dock värt varenda krona. Tycker boken i sig är riktigt bra, men stör mig på vissa detaljer i inläsningen...

  SvaraRadera
 6. Grymt! Har precis beställt och laddat hem ljudboken. Har sedan tidigare boken stående i bokhyllan men hinner aldrig läsa böcker på riktigt. Blir perfekt när jag åker till jobbet.

  SvaraRadera
 7. Köpte din bok för ynka 19 riksdaler. Laddade ned någon värdelös EPUB-fil, som jag inte kan göra ett skit med, allra mins läsa. Jag har en mac självfallet. Vad är det för fel på gamla hederliga pdf-filer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. EPUB är anpassade till flexibel layout beroende på system och hur man vill läsa sin E-bok, vilket blir speciellt användbart på läsplattor, men även på dator.

   Föreslår att du laddar ner en gratis EPUB-läsare till Mac. Använder Stanza själv. http://stanza.en.softonic.com/mac

   Annars finns Adobe Digital Editions, Calibre, Ehon, Sigil mfl EPUB-läsare till Mac.

   Radera
 8. Sweet! 19 spänn är vad en bok borde kosta :). Cornu får väl iaf några kronor hoppas jag? Ser fram emot att lyssna på boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hmm du skulle ha lagt bannern före direktlänken. Såg inte bannern förrän jag hade köpt.

   Radera
 9. Done! Men vilket bök. Nu skall jag förpassa hela sk... till paddan! ja, ja.

  SvaraRadera
 10. Testade Adobes på en annan dator. Gillar den bättre.

  SvaraRadera
 11. Lite Operation Garbo över den va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Midvintermörker är vad man kan kalla (ny)moderatporr. En bok från 1980talet som utspelar sig på 2010talet. Ryssen hotar inte längre Sveriges nationella oberoende - vi har ju redan förlorat det!

   USA/EU har redan "ockuperat" oss genom att muta vår politiska och ekonomiska elit. Precis som med fallet Nokia är infiltration och subversion mycket mer kostnadseffektivt än ett rakt anfall.

   Varför spendera tusentals liv och massor av pengar när det räcker att skicka lite lobbyister som viskar om söt rikedom i utbyte mot vissa tjänster i örat på inflytelserika svenskar? Slutresultatet blir i praktiken detsamma. På 80talet kallade man sådana människor för "inflytelseagenter". Idag är de smarta opinionsbildare.

   Idag skickar vi svennesoldater för att sköta USA/EUs ockupationsjobb på Balkan och i Afghanistan, eller för att hjälpa till med bombkriget mot Libyen. Vårt land ligger öppet för ekonomisk exploatering från Wall Street och City of London. Det dräller av tiggande zigenare och uteliggare på Stockholms gator. Det känns verkligen som om Sverige är värt att försvara. Har ryssarna något mellan öronen, inser de att det bara är en tidsfråga innan landet rämnar av vanskötsel, och att de då har en chans att komma in som befriare och inte som ockupanter.

   Nästa svenska krig är således inte ett försvarskrig mot ryssen utan ett inbördeskrig, inte så mycket svenskar mot valfri invandrargrupp utan nationalstatssvenskar mot korrupta internationalistsvenskar. Vinner de senare så går svenskarna under som folk på sikt. Vinner de förra så väntar en generation av återuppbyggnad innan Sverige åter nått samma välståndsnivå och samhällsfunktionsnivå som vi hade på sextiotalet.

   Radera