Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2012-04-26 12:13

Staffan Danielsson (c) lägger huvudet på stupstocken

Riksdagsmannen Staffan Danielsson (c) vågar ta upp en diskussion om åldersbestämning av sk ensamkommande flyktingbarn i en debattartikel hos DN. DN har förstås stoppat upp fingret i luften och vet vart vinden blåser och därför stängt av möjligheten att kommentera ärendet.

Den som vill kommentera det hela kan kanske göra det på Staffan Danielssons blogg


Vi andra ser med glädje hur Sveriges snabbaste 14-åring är en inspirationskälla och idol för andra 14-åringar. Det vore ju synd att åldersbestämma och göra alla andra 14-åringar besvikna.

Vi får se hur länge Staffan Danielsson överlever med huvudet nu placerat på stupstocken? Jag åldersbestämmer honom till 65 år gammal, så pensionen hägrar. Partiledaren Lööf vill se 30 miljoner invandrare till "Nybyggarlandet Sverige" så det skulle krävas mycket åldersbestämmande där. Fredrik Federley (c) är i en kommentar lite osäker på vad Staffan Danielsson menar och vill se fler ensamkommande flyktingbarn.

Jag är inte sämre än DN så det går inte att kommentera det här inlägget utan diskussionen tas lämpligen hos Staffan Danielssons blogg. Jag har helt enkelt inte så hög ekonomisk avkastning på bloggen att jag kan ordna moderatorer 24 timmar per dygn, vilket är vad som krävs i dessa frågor.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.