Aktuellt

Huawei hade full åtkomst till nederländska teleoperatörerna KPN - kunde avlyssna premiärministern

Nederlänsk press meddelar att den stora nederländska mobilteleoperatören KPN upptäckte att kinesiska Huawei hade full åtkost till operatören...

2011-09-07 20:33

Carstaging

Ibland är bara Internet för bra. Best of Blocket säger jag bara.


Inga nakenbilder på fotografen i spegeln i bakgrunden här.

Nej, här handlar det om carstaging. Att ta mäklarknepen med frukt, värmeljus och stämningsskapande inredningsdetaljer till en bil och i en fantastisk rolig parodi på bostadsannonser bjuda ut sin Opel Astra för endast 14 000:-. Då får man faktiskt mugghållare, utomhustermometer och extra bagagerumsmatta på köpet.

Se bilderna tillsammans med någon du älskar. Jag utgår från att fotografen inte har något emot denna gratisreklam. Fler bilder finns på annonsen, komplett med ananas framför passagerarsätet.

Tips till nästa person som vill ägna sig åt carstaging. Fotografera bilen med en sjö i bakgrunden. Av genusskäl får man förstås inte placera en lättklädd kvinna på motorhuven. Men kanske Jason Stackhouse eller Alcide komplett med tvättbräda?

Kom ihåg att det är miljövänligare att köpa en gammal bil än en ny, pga energi- och råvaruåtgången att tillverka den snålaste nyproducerade bil. Och man får tydligen frukten på köpet vid snabb affär. Förmodar att snabbt är innan frukten ruttnar. Det bjuder inte mäklarna på.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

13 kommentarer:

 1. Uppenbarligen en parodi på denna helt sinnessjuka uppvisning i fruktporr:
  http://www.fantasticfrank.se/visa-bilder-hemnet.php?objekt=OBJ17365_1138193977

  SvaraRadera
 2. Det är så man blir glad i hela själen. Försäljaren har uppenbarligen inte tänkt på detta men det finns, om man studerar bilderna noga, en möjlighet att bilen kan ha inbyggd citruspress också. Helt klart en prishöjare.

  SvaraRadera
 3. Hade varit ännu bättre om han kostat på sig att skriva en riktig mäklartext också, och öst på med ord som stor, ljus, vacker, öppen, högt, härlig, rymlig etc.

  SvaraRadera
 4. Fullständigt underbart!
  Säger mest om vilka grepp man måste ta till för att kunna sälja en gammal Opel.
  Jag vet... :)

  SvaraRadera
 5. Blev lite sugen på äpplen nu, kommer definitivt bjuda 15k för den inkl. frukten.

  SvaraRadera
 6. Ruggigt charmigt, sen lyckades du få in det där om genus igen (you obnoxious bastard) Om du ska sälja din traktor så kanske du på bild kan presentera den tillsammans med din nakna skrevande son, så blir du ju lite antigenus, för det är väl var du eftersträvar.... typ.

  Halvvänlig hälsning...../sjodan

  SvaraRadera
 7. http://www.acc.umu.se/~r2d2/stories/skona_hem/index.html

  SvaraRadera
 8. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13587969.ab Antingen läser de din blogg eller så har det fått tips.

  SvaraRadera
 9. Räntan ligger still och bokostnaderna skenar inte, voine voine hur ska det gå för bloggen som tjatat och tjatat om bopriskollaps. Uppenbarligen så sjunker de dyraste objekten i sakta mak nedåt och de mindre attraktiva ligger still.

  Är det dags att stänga näbben nu?? eller finns det tillräckligt med korkade och okunniga bloggläsare som fortsätter heja på den nakne kejsaren .

  Hur var det med peak oil? den har redan inträffat enligt din profet Alefjärt? Hur kan oljeprisernas ligga i stort sett still?
  När skenar oljan till 300-500 dollar fatet undrar vän av ordning, det borde ske väldigt väldigt snart eller är du och Alefjärt foliehattar?

  SvaraRadera
 10. Cornu har aldrig sagt att oljepriset skall skena till 300-500 dollar utan att det kommer falla varje gång oljebristen knäcker konjunkturen. Och du får nog visa lite tålamod din tönt när det gäller bostadspriserna. 4-8 år har Cornu skrivit att det skall ta för priserna att falla.

  Fjant.

  SvaraRadera
 11. Underbar parodi av annonsören.

  SvaraRadera
 12. 08:49 Du borde kommentera med namn för rättvisans skull. Kanske du har rätt. Men har du fel borde du ge cornu en chans att stoppa upp det i näsan på dig

  SvaraRadera
 13. En nybil "kostar" ca 5 ton CO2 att tillverka (2011, Patterson et al. Preparing for a Life Cycle CO" measure) - dvs drygt 2000 liter bensin. Det spar du in på 2 år om du går från en normalstor begagnad bil till en snålbil. Går du över till E85 så spar du in det på ett år, biogas ännu kortare tid.

  /Jonas E

  SvaraRadera