Cornucopia?

Aktuellt

Extra Revolut-kort som säkerhet på restaurang - få 200 kronor om du blir kund

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Revolut. Om du som tecknar dig för ett Revolut-kort via denna länk får du som ny kund 200:- SEK i...

2011-09-22 16:10

Bokmässan 2011

Klädde ut mig till författare (svart polotröja) och gled runt lite på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, aka "Bokmässan".


Träffade bland annat Kaj Karlsson, författare till Operation Nordvind och pratade en hel del med personal från det förlag som Midvintermörker ges ut i kvalitetshöjd nyutgåva hos om ganska exakt en månad, Massolit. Vill ni uttrycka er glädje eller era hyllningar över Massolits signing av mig eller säga något (positivt?) om Midvintermörker som de själva inte redan tycker så delar de monter med Stevali Sales på A02:40. Där kan man kanske även hitta mig ibland om man vill tjôta (göteborgsdialekt för prata). 

Midvintermörker finns förstås inte till salu där än, även om man t ex kan plocka upp Massolits skräckförfattare Johannes Källströms två böcker i hårdrygg för 100:- totalt. Trevligt. 

Nyutgåvan av Midvintermörker går till tryckeriet på tisdag och skall finnas till salu den 24:e oktober. 
Ord & Boks monter C04:50

Däremot kan man köpa gamla Midvintermörker i Ord & Boks monter C04:50 när jag signerar böcker på fredag 16:00 - 17:00, lördag 14:00 - 15:00 och söndag 14:00 - 15:00. Kan nu avslöja att dessa sista böcker av gamla utgåvan av Midvintermörker säljs för endast 100:- SEK, men utbudet är begränsat. Inte säkert att det finns kvar böcker på söndag.

Före mig på fredag och efter eller före på lördag och söndag signerar även Kaj Karlsson sin bok i samma monter, även den till ett pris av 100:- SEKiner.

Ord & Bok säljer även ca 300 pockettitlar för endast 10:- SEK styck, så även om ni redan har köpt Midvintermörker kan montern vara värd ett besök. Fråga gärna om det är någon speciell bok ni söker, alla får inte plats på hyllorna i montern.
Glada tillväxtrealister i E02:09

När man ändå är på bokmässan måste ni också titta förbi monter E02:09 där ni hittar några medlemmar i det tillväxtrealistiska nätverket Steg 3 (som jag även tillhör), nämligen Stellan Tengroth med boken Tillväxt till döds, Jackie Bergström med Rädsla eller kärlek (låt oss hoppas att vi inte kommer gå mot destruktiv rädsla när resurserna sinar framöver, vi står och faller alla tillsammans) och RH Förlag som översatt Lester R Browns, grundare av World Watch Institutes, viktiga Plan B-böcker. Man håller även aktiviteter kring bland annat Plan B-böckerna fredag - söndag för de som är intresserade.

Jag eller någon till mig närstående har inte fått någon som helst ersättning för det här inlägget, men om någon köper Midvintermörker så blir det smör (!) på knäckebrödet för min del.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. Här är det börskaos och guldpanik och du glider runt på bokmässan och har det bra. Det är bara att gratulera.
  Jeppe

  SvaraRadera
 2. Likvid + negativa positioner = sover gott

  Guldet stiger faktiskt i svenska kronor, så jag vet inte om det är guldpanik. Kanske för de som investerar i hävstångspappersguld mot dollar?

  Guld som hedge mot svenska börsen fungerar bara om man har guld 1:1 i svenska kronor.

  SvaraRadera
 3. Sedan glider och glider. Det är ju jobb för mig.

  SvaraRadera
 4. Gott(!) om smör i affärerna i Belgien
  Kollade idag
  Man kan ju ( som vanligt) köpa vin utan att ha storebrors vakande ögon i nacken ( strupen?)Känns befriande efter 4 mån i norden

  SvaraRadera
 5. Måste tyvärr säga att det var riktigt uselt utformade montrar du visar upp...

  /Jonas

  (bland annat mässmonterdesigner)

  SvaraRadera
 6. Budget. Småföretag.

  Stevalis och Massolits monter är lite mer proffsig.

  SvaraRadera
 7. Host harkel...
  Jo just ja... hade visst hävstångspappersguld. Menmen hade ju hävstångpapper på aktier också enligt din "rekomendation" så det gick ju bra ändå.
  Jeppe

  SvaraRadera
 8. Tillväxtrealisten i mig väntar på biblioteksexet av din bok! Vi skall inte slösa. /Oppti

  SvaraRadera
 9. Första montern på mässan som mötte mig var "Minnesförbundet", vilket erinrade mig om att jag helt glömt bort i vilken monter du skulle vara mellan 16-17.

  En hjälpsam person sökte på bokens namn och kom fram till att förlaget var Massolit. Där fanns dock ingen "Cornucopia", däremot en Lars Ohly på besök...

  På vägen ut från mässan sprang jag dock förbi "Bok & Ords" monter och då klickade det till i bakhuvudet. Jag lyckades få ett ex av boken, dock utan att få den signerad och utan att kunna säga hej till författaren. Du har 51 ex kvar nu...

  /Bloggläsaren

  SvaraRadera
 10. Vi får väl se om vi ses i morgon. Jag dimper in under förmiddagen.

  SvaraRadera
 11. Du har störst sannolikhet att stöta på mig på angiven tid.

  SvaraRadera