Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Största prisraset för lägenheter i april någonsin

Valueguards kvalitetsjusterade prisstatistik för lägenheter visar på det största raset för lägenhetspriser någonsin, oavsett om det är lande...

2011-08-15 08:45

Nytt besöksrekord vecka 32

Ja, det blir kanske lite tjatigt med alla uppdateringar kring besöksrekord på bloggen. Men det är en del av marknadsföringen av bloggen, rutinerade läsare skummar bara vidare. Besökssiffrorna för vecka 32 steg med ca 20% mot tidigare rekordvecka, vecka 31.

Enligt Google Analytics hade bloggen 20 859 helt unika besökare, 72 896 besök och 150 378 sidnedladdningar förra veckan.

Det betyder också att det just nu är väldigt bra priser för reklam på bloggen, då mina annonspriser baserar sig på drygt hälften av denna besöksvolym, 80 000 sidvisningar i veckan. Den annonsör som tröttnat på att försöka auktionera in sig via Google AdWords kan med fördel köpa en dedikerad kampanj istället. Men bara om du är seriös och har något ämnesrelevant att erbjuda. Jag tackar nej till en majoritet av annonsförfrågningarna, t ex SMS-lån, spel och dobbel, ocker-lån mm, även om dessa kan prisa sig in via Googles reklamsystem.

För er som ojar er över att denna blogg är reklamfinansierad, så råkar jag precis som ni vilja ha betalt när jag utför ett arbete. Om du däremot har avsagt dig all lön från din arbetsgivare och alltså jobbar gratis så kan jag förstå om du gnäller över reklamen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Du gör ett riktigt bra jobb och är värd de kronor du drar in på reklamen. Grattis!

  SvaraRadera
 2. Verkligen värd allt, dock verkar ingen lyssna på dig eftersom nu verkar det som alla glömt vad som hänt de senaste två veckorna. Nu ska tydligen allt upp oavsett. Allt glömt och vi är snart tillbaka på 1050 på OMX

  //Olle

  SvaraRadera
 3. Cornu,
  Grattis till dina väl förtjänta besökssiffror!
  Du befäster din ställning som den mest besökta ekonomibloggen!
  Bästa Blogghälsningar
  Classier Corn

  SvaraRadera