Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2011-06-26 21:03

Har du fått utländska utdelningar i en kapitalförsäkring de senaste åren?

Veckans undersökning blir apropå förra inlägget om du har fått utländska utdelningar i en kapitalförsäkring samt en separat undersökning om du fått tillbaka utländsk källskatt på detta.

Svara som vanligt här ute till höger och jag kan inte se vem du är eller var du sitter just när du svarar på enkäten, så ditt svar är helt anonymt för mig.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Off topic:

  Amerikanarna genomför just nu en av de största militärövningarna någonsin, med kodnamnet Exercise Mailed Fist. Är det månne landtrupper i Libyen som förbereds, eller rentav i Syrien, Iran, Pakistan?

  Du som är insatt i det militära kanske vet mer?

  http://edition.cnn.com/2011/US/06/17/marine.corps.exercise/index.html

  SvaraRadera
 2. Magnus Redin2011-06-26 22:01

  _X_ Har ingen kapitalförsäkring.

  SvaraRadera