Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2011-05-16 20:38

TA: Säljsignal i Nikkei

Under morgonens handel i Nikkei utlöstes en teknisk säljsignal enligt den kortsiktigare tradingmodelle som bloggrannen Winning Trading står bakom, dvs All in - any out, tillämpad på dagscharten.

Det är ju intressant att handelsdagen efter ett tekniskt MA50/MA200-dödskors så ger tradingmodellen också en säljsignal samtidigt som Nikkei samlar lite fart nedåt.

Det gick som svensk också att ta en position negativ position via t ex RBS minifutures medan Nikkei var stängd under den japanska natten. Samtidigt kan man förstås via dessa derivat inte handla medan Nikkei faktiskt är öppet. Men det ger alltså en möjlighet att alltid handla på fullbordade dagssignaler.

Ser väl tekniskt inget vidare ut, milt sagt. Första stödet kommer iofs redan på ca 9500, sedan ca 9000, så det kanske inte går ner så mycket i den första vändan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Sitter och letar efter hur man får fram dödskors i metatrader4. någon som vet?

  SvaraRadera
 2. off-topic känns det som det är dags med lite skatteplanering inför de nya kapitalförsäkringslagarna..

  Någon som har något bra tips=? vill helst slippa skatten för gott.

  Funderar på att skaffa ett till pass från annat land då jag ändå kan göra det, och starta en depå med min "nya" identitet..
  /
  lemonride

  SvaraRadera