Cornucopia?

Aktuellt

Mycket stort förtroende hos läsarna för myndigheternas åtgärder mot COVID-19 - utom hos SD-väljare

Bloggläsarna har ett mycket stort förtroende för myndigheternas åtgärder mot coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19. 69% är neutral...

2011-04-28 13:21

Rapport från Arena Göteborg

Morgonens frukostintervju i regi av Arena Göteborg får väl sägas gått bra. Ett citat från Arena Göteborgs beskrivning "den kanske hittills intressantaste huvudpersonen på Arena Göteborg [...] Ämnena växlade från storpolitik till svenska bostadslån. [...] Allt framfört på ett charmfullt och härligt sätt."

Läs mer hos Arena Göteborg, där det också finns ett foto på mig och alltid professionelle Leif "Loket" Olsson.

Finns även en bild som bloggaren och den rationelle egoisten/objektivisten (se Vem är John Galt?-inlägget) Martin Lindeskog, flera bloggar, se hans Bloggerprofil, tagit från sitt frukostbord.

Nåväl, hittils mest intressanta huvudpersonen hos Arena Göteborg får jag väl ta som ett mkt gott omdöme. Då klår jag tydligen Bert "Skara-Bert" Karlsson, journalisten och författaren Britt-Marie Mattson, fastighetskungen Hans Wallenstam, galenskaparen Claes Ericsson, författaren Viveca Lärn och tragiskt aktuelle Patrick Sjöberg mfl personer som tidigare varit huvudpersoner hos Arena Göteborg.

Vi får väl försöka upprepa detta på något sätt om något annat forum är intresserade.

Fick också sålt nio böcker, vilket innebär att var femte närvarande köpte en bok. Detta var min första direktsignering. Tacksamt att så många hade jämna pengar.

Åhörarna hos Arena Göteborg var en brokig skara. På specialplatserna avsatta för bloggens läsare så hittade man bland annat bloggrannen Begreppsbloggen. I övrigt många intressanta kontakter, inklusive en bankdirektör hos Nordea Göteborg som hade lite funderingar kring bostadsbubblan.

Återkommer med ett riktigt blogginlägg lite senare. Behöver bokföra dagskassan först.

Kan passa på att påminna om utlottningen av två böcker. Det är nu ca 1/50 att vinna en bok via Facebook och 1/9 via Twitter. 2 timmar och 15 minuter kvar innan jag stänger lottningen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Kul att det gick så bra och omdömena på Arena Gbg:s egen sida är riktigt positiva. Starkt jobbat! Du får fira med en lugn stund i solen...

  SvaraRadera
 2. Attans vad kul det hade att varit där. Kommer kanske fler tillfällen som passar mitt tidsschema bättre.

  SvaraRadera
 3. Mycket intressant var det! Synd bara att Loket så snabbt gick vidare när Peak Oil berördes. Hade köpt en bok om jag haft kontanter med mig. Oh well, nästa gång...

  SvaraRadera
 4. Fyyyyy peter.. man ska _alltid_ ha kontanter med sig.. ;) inte alltid kortet kan fungera juh!... ;)

  SvaraRadera
 5. Ingen som filmande detta så det kan tänkas hamna på youtube? Vore ju förträffligt i så fall! Om inte kanske du kan rigga upp en kamera på stativ nästa gång? Det skulle underlätta spridandet betydligt tror jag.

  SvaraRadera
 6. Imponerad av att du jobbar heltid som IT-konsult samtidigt med bloggande, jordbruk, författande, insamlande av information och så veden.

  SvaraRadera
 7. Jag hade också blivit imponerad om jag jobbat heltid som IT-konsult. Än mer hade jag blivit imponerad av de kunder som hade låtit mig driva den här bloggen.

  Det blir inte så mkt konsultarbete inom IT, nej.

  SvaraRadera
 8. 80-talisten2011-04-29 03:47

  Ecco-skor. Bra val.

  SvaraRadera
 9. Nej, snyggare skor nästa gång!

  SvaraRadera
 10. Nu skall jag vara lite finkänslig. Tydligen har glädjande nog antalet kvinnliga läsare ökat på bloggen ser jag. Eller iaf kärringar. Ingen annan tittar väl på skorna?

  SvaraRadera