Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2011-04-23 11:03

Morgonpasset i P3: Beavis & Butthead does public service

Kvaliteten på språket i P3 har som bekant ökat kraftig sedan Hanna "jävlar" Fahl slutade på P3 för att istället lära redaktionen på DN att svära. Numer går det att lyssna på P3 Populär även med barn närvarande.

Men kampen går vidare. Det finns fortfarande bastioner av kanske inte svordomar så åtminstone könsord i mängder kvar hos P3.

Innan ni börjar oja er över att jag är en gammal gubbe och Sverige svar på Moral Minority (freudiansk felskrivning där), så börjar vi att läsa från P3:s beskrivning av sig själva.

" Vi satsar på ett brett programutbud där en del program tilltalar många olika sorters människor medan andra är lite smalare. För oss är detta vad som menas med Public Service-radio, radio i allmänhetens tjänst. [...] Den största förändringen var att P3 fick uppdraget att vända sig till en yngre publik och P4 till den äldre halvan av befolkningen."

Med en medellivslängd på ca 85 år så är den äldre halvan av befolkningen alltså 42+ och skall lyssna på P4. Jag har fortfarande inte fyllt 41 och är alltså inte enligt SR:s definition en gubbe än, utan räknas som ung. Och mina barn räknas definitivt som unga.

Men kan man låta vår tvångsfinansierade radiokanal P3 spela i köket på morgonen? Nej, för då sänder man svensk public service svar på Beavis & Butthead, nämligen Morgonpasset. Ett program som består i att programledarna skrattar åt sig själva och tävlar i vem som kan säga flest könsord. Det leds av Martina Thun (född 1973), Kodjo Alkolor (f 1981) är det obligatoriska invandrarinslaget eftersom det inte får finnas program i P3 utan invandrare, och slutligen Hanna Hellqvist (f 1980).

Åldern på programledarna är alltså 31 - 38 år. Det var roligt att säga könsord i den sk kiss- och bajsåldern någon gång på dagis. Sedan blev det lite roligt i de yngre tonåren, säg runt 14 till 15 års ålder. Sedan vid start ungefär 16 så ville man åtminstone försöka att uppföra sig som en vuxen person och slutade med detta.

Om man nu inte klarade av att sluta med könsorden kan man istället bli programledare för Morgonpasset i P3.

Antagligen finns det ett fåtal ungdomar, företrädelsevis unga män, som tycker det är lite roligt med könsord, kanske upp till de är 22 - 23 år gamla. Samma som gillade Beavis & Butthead på MTV, eller för den delen Waynes World. "I sure would like to bjork her, höhö, höhö" (om isländska sångerskan Björk).

Som tur är finns det P1 man kan lyssna på fram till 0900 då fårket tar över i programmet Ring P1, som visar varför Sverige är en dömd nation när normalbegåvningarna skall uttala sig i radion. Därför har man inget annat val än att lyssna på Morgonpasset mellan 0900 och 1000. Det förutsätter förstås att barnen är på dagis eller i skolan.

Nu är förstås sex det naturligaste som finns, men en normalisering av ämnet och att en 5-åring skall introduceras till ämnet genom att få höra "suga k**" på radion är åtminstone för mycket för mig i egenskap av Moral Minority.

Ett exempel från i onsdags där Beavis- och Butthead och Wayne satt och skrattade åt sig själva i radion, för att inte glömma all den dead air de presterar mellan skratten: Någon annan lyssnare som inte för sitt liv kunde förstå hur sagda trio kunde ha kvar sina jobb hade mailat programmet och skrev, vilket lästes upp högt och tydligt i radion följt av en massa "höhö, höhö": "Hur mycket k** har ni sugit för att få behålla jobben?" Svaren från en av programledarna var "Ojdå, jag har sugit mycket k** i mina dar minsann, men inte på några kollegor på radiohuset." Invandrarrepresentanten bröt som man in och menade att han i egenskap av man inte hade sugit k**, men väl slickat f***a på en hel del chefer på radiokanalen, och så fortsatte det hela i kanske 10 minuter. Den tredje programledaren verkade vara någon av den tredjedel av SR:s personal som är hbtq (i jämförelse med ca 2% av befolkningen i stort) vilket innebar att det började diskuteras vilka kvinnor hon gått ner på.

Skattepengar, mina vänner, skattepengar. Eller iaf tvångsavgifter till Radiotjänst för alla som råkar ha en stor skärm i sin bostad.

Nu fanns det inga barn i bilen, så jag behövde inte förklara vad de talade om.

Det finns ett program i P3 som heter Ligga, där man kan tycka att Morgonpassets trio kan gästa och prata om hur mycket de suger k** eller slickar f***a så de kan bespara oss det under frukosten.

Nu har åtminstone Morgonpasset bara 40% fler läsare av sin blogg än vad jag har i kategorin Politik och Samhälle hos Bloggportalen.

Skall blir njutbart när mina besökssiffror passerar Beavis & Butthead. Har åtminstone ca 6x så många läsare som lika humorlösa sk "humorprogrammet" Brunchrapporten. Både Brunchrapporten och könsordprogrammet Morgonpasset klassas tydligen som Politik & Samhälle.

För de som undrar så är P3:s behandling av alla ämnen förstås politiskt korrekt, trots att det finns fler unga heterosexualla jägare än det finns hbtq-medlemmar i Djurens Rätt.

Nåja, om några år fyller jag 43, och kan då sluta försöka lyssna på P3. Men barn och ungdomar skall dagarna i ända matas med att alla i Sverige är hbtq och oavsett främst är intresserade av att diskutera att suga k**. Det är tydligen ungdomligt om man får tro P3.

"Höhö, höhö."
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

44 kommentarer:

 1. automatiseramera2011-04-23 11:46

  Oj, oj, det är jobbigt att bli gammal och bitter. Du har ju uppenbarligen Internet, där finns det tusentals radiokanaler och gratis tv-program man kan välja istället.

  SvaraRadera
 2. Det tråkiga är att istället för att göra något orginellt så kopierar dom bara den komersiella radios skitprogram....

  /Tinhead

  SvaraRadera
 3. Jag har länge undrat om programledarna på p3 förmiddag är förståndshandikappade. Alltså på riktigt. Fast de är väl S-holmare så det blir ju svårt då att veta vad som är vad så att säga.

  Jag har alltid undrat vad dessa enfaldiga lågproduktiva element tjänar i månaden, ingen som vet?

  SvaraRadera
 4. Skatteverket kan nog stå till tjänst med inkomstuppgifterna.

  För en gångs skulle håller jag inte med Cornu, jag tycker morgonradion är rätt rolig...

  Fast helt klart skulle de gärna få ha någon radiokanal som bara sände program i stil med P3 dokumentär och samtidsreportage, kanske P1 kan bli mer renodlat?

  SvaraRadera
 5. P3 redaktionen borde kokas i sperma för deras kätteri.

  SvaraRadera
 6. Att normala fortfarande lyssnar på SR är förvånande, jag slutade redan som ung i avsmak för det äckliga vänstervurmandet som svensk media sysslade med förr.

  Nu har detta bytts ut mot flum och trams verkar det som. Flams och trams genomsyrar det moderna Sverige, ju mer wierd desto mer omtyckt av alla societetsmänniskor.

  Jag är inte ens fyllda 40 och känner mig som en stofil redan. Det är omöjligt att bli en modern svensk, jag är allt för konservativ för att gilla detta oseriösa iqbefriade flamsandet.

  Det går sannerligen utför med landet och folket!

  Ska man hänga med borde man gilla hbq, schlager, idol och lets dance.

  Det normala dog runt millenieskiftet förstår jag. Iom att krisen förvärras spårar samhället ur mer och mer. När kommer partiet och kampen för pedofilernas rätt till sexuell njutning? När blir de en "kränkt" gruppering? PO, pedofil ombudsmannen..

  SvaraRadera
 7. Reklamalternativen är tyvärr inte bättre. Återstår morgon-tv där nivån fortfarande är ok (finns det ett ansikte på den som pratar är det kanska svårare att tramsa), eller utländsk public service-radio (BBC och CBC).

  SvaraRadera
 8. P1 på morgonen är riktigt bra faktiskt! Ring P1 är ju faktiskt bland de roligaste programmen att lyssna på. Det finns många lustiga människor som inte behöver säga k** och f**** för att vara "rolig". Det är bara att lyssna på andras resonemang:)

  SvaraRadera
 9. Tyvärr går P3 radion på jobbet varje morgon.
  Man ska dock inte sticka under stolen med att programledarna har en viss förmåga att göra in-your-face associationer hyfsat snabbt varför de inte kan räknas som totalt dumma i huvudet i alla avseenden.
  P3 känns fortfarande som svårartat vänstervriden, lite senare på dagen dyker en Torhammar upp och låtsas ha vidd och ifrågasättande.

  Jag hade kunnat stå ut med DDRadion om det inte vore för att vanliga vuxna arbetskamrater som är föräldrar frivilligt lyssnar på skiten. Det lägger en våt filt en våt filt av hopplöshet över framtidsutsikterna.

  /Tisgift

  SvaraRadera
 10. Morgonpasset är riktigt kul stundvis. Får alltid ett skratt eller två någon gång under morgonen vilket är värt mycket för resten av dagen.
  Det kan kanske bli lätt hysteriskt ibland men inget kan göras perfekt.

  Kodjo är född i Sverige så jag vet inte hur till vida han ska ses som ett invandrarinslag annat än hans hysteriskt roliga imitationer av folkgrupper och svenska språk-brytningar!

  SvaraRadera
 11. "Sedan vid start ungefär 16 så ville man åtminstone försöka att uppföra sig som en vuxen person och slutade med detta."

  Stämmer ganska bra än i dag.

  I dagens läge är det (märkligt nog) gamla [över 30åringar är inte ungdomar] som vill bli unga, och ungdomar som vill vara vuxna.


  Ärligt talat, om jag någonsin skaffar en egen bostad, kommer jag definitivt inte skaffa en TV. Levnadsstandarden lär skjuta upp i höjden. För att inte tala om nöjet att inte stödja Rånartjänst i Kiruna.

  SvaraRadera
 12. Festligt att du tar upp detta just idag för att jag hade tänkt att mejla och tigga om ett inlägg om P(K)3. Du gjorde det så bra sist.

  Idag gjorde jag misstaget att ta ut radion från jrs rum för att få lite skval till disken. Tack och lov har jag bara liten skärm och slipper därmed leva med att jag betalar för indoktrinationen och lekstugan...

  SvaraRadera
 13. Att lyssna på P3 är väl extremt onödigt om man inte har ett "jag gillar schlager, lets dance, husvagn, fylla och Ullared - IQ?

  SvaraRadera
 14. Anonym 14:39:
  Är du säker på att du inte blandar ihop P3 med reklamradio?

  Jag är också rätt trött på programledarna på Morgonpasset, det var bättre förut. Men för mig är det fortfarande det bästa alternativet före P4 och P1.
  P3 Populär är riktigt bra, den nya programledaren (tillsammans med redaktionen) gör ett bra jobb.

  SvaraRadera
 15. Jag lyssnar ytterst sällan på P3 och ännu mindre på reklamradion. P1 är den kanal som jag lyssnat på och det har jag gjort nästan 2 decennier innan jag enligt SR borde intressera mig för denna kanal om man går på medellivslängden men mer korrekt vore nog att gå på medianen eftersom de skriver "äldre halvan". Medianen måste vara lägre än medlet så Cornucopia hamnar nog ändå på den äldre halvan :)

  Jag måste också klaga lite på SR men på P1 istället, förstår inte varför de måste ha med den protestantiska kristna kyrkan så mycket, och om det är för att många i landet på papperet är med i Svenska kyrkan så borde de även slänga in lite katolska, muslimska, judiska och buddistiska program mellan varven också.

  SvaraRadera
 16. ALLA stationer, kommersiella som statliga, har skit och guldkorn. Det är bara att ratta runt efterhand som klockan går.
  Att språket är under all kritik på främst P3 är dock helt korrekt. Jag är bara 35, men aldrig att jag skulle svära så mycket inför okända. Knappt annars heller.
  Däremot verkar programledarna på Morgonpasset inte vara dumma i huvudet. De har dock inte utvecklats, så jag faktiskt tröttnat på dem. Ombyte behövs.
  Nu har jag bytt jobb och kan inte längre lyssna på radion. Det är skönt på sätt och vis. De gånger jag väl lyssnar så är det roligare. Inget funkar för alltid.
  /Johan J

  SvaraRadera
 17. Varför är flamset så poppis? Det började väl med Lans?

  Gav upp svensk media på tidigt 90-tal, minns ni dåren som hade eldorado? Sen fanns ju lite sköna program med tex Enhörning mfl

  Nej, media har spårat ur, tv som radio. Råkade knappa förbi big brother igår, förstod ingenting, kanske lika bra det.

  Jag tycker media har degenererat helt sedan 90-talet, måhända att vilse i pannkakan inte var så bra för ens uppväxt, men solstollarna och annat var ok. Druvan hette ett ungdomsprogram minns jag, var rätt kul och på lördagar var det såklart Sven Melander&Co.

  Kort, det var bättre förr!

  SvaraRadera
 18. Jag håller med föregående talare. Varken tittat på tv eller lyssnat på radio annat än under oundvikliga situtioner med temporär akut hjärnblödning som följd.

  SvaraRadera
 19. När Beavis & Butthead-trenden kom hit på allvar och Lans plötsligt skulle ha ett program i varje radiokanal gav jag upp live-radiolyssnandet. Jag spelar in fyra till sex program per vecka och lyssnar på dem när jag känner för det.
  Fördelen med att spela upp "egenpoddat" material är att när någon på t.ex. Godmorgon Världen haft ett hjärnsläpp och låtit nån trendigt enfaldig person breda ut sig så kan man hoppa några minuter framåt.
  Mitt liv är för kort för att jag skall kasta bort tid på att lyssna på lallande idioter som tycker att "pitt" är vörldens roligaste ord...

  SvaraRadera
 20. På tal om Beavis & Butthead så är MTV bra på morgnar och förmiddagar, för då visar de musikvideor. Det gör de inte så ofta annars. Morgonradio är bara skitjobbigt att lyssna på.

  SvaraRadera
 21. Här händer det grejor! Först måste vi nominera till "årets blogginlägg alla kategorier - inklusive kommentarer". /Applåd/ gratulerar!

  Sen kommer jag på att jag har P1 på, och de har gjort Robinson av Afghanistan! I begynnelsen sade hela tiden "de kommer inte att ge sig förrän folk börjar dö på riktigt i dokusåporna". Nu är vi där!

  SvaraRadera
 22. @Anonym 18:20
  Mycket träffande beskrivning på det tillstånd som uppkommer vid merparten av programmen i dessa medier :)

  SvaraRadera
 23. Ingen som reagerar på mitt rubrikval? Kanske var för avancerat.

  "X does Y" kan användas som att X har sex med Y. Då Beavis & Butthead är synonymt med programledarna för Morgonpasset utifrån inlägget så är det en referens till att åtminstone invandrarrepresentanten påstår sig att gått ner på ett antal kvinnliga chefer.

  Japp, invandrarrep är född i Sverige, men han är inkvoterad i programledningen för att representera invandrare, precis som man kvoterat in en hbtq-person, så 10% + 2% av Sveriges befolkning är representerade. Den tredje är förstås kvinna.

  Med kvotering till programledartjänster så blir det ju sådär med kvaliteten.

  För övrigt så är det samma sak med Brunchrapporten eller Krister eller vad tramset heter där man har en inkvoterad kvinna med tysk brytning (=invandrare) och en hbtq-programledare. Kvotering, kvotering, kvotering.

  Var finns heteronormativa monogama män och kvinnor med son-namn, dvs majoriteten av svenska befolkningen?

  SvaraRadera
 24. Jag vill nog försvara Beavis & Butthead. Det fanns en hel del humor där (jag har drygt 20 timmar - det mesta av de första åren - mödosamt inspelat på video, fast det var nu länge sedan jag tittade.). Förutom långfilmen (som var riktigt dålig byxhumor) så är det orättvist mot dem att bli jämförda med Morgonpasset.

  Vad jag omedelbart kan komma på är vad Butthead sa när det visades en video med Ace of Base:

  "We have enough crap in this country. We don't need to import more from Europe".

  SvaraRadera
 25. Inse, vi är i minoritet i det poltiskt korrekta sverige. Trots att vi bär det på våra axlar, alla hetero kvinnor och män.
  Inte så hippt im afraid :(

  Sad but true...

  SvaraRadera
 26. Nä, jag klarar inte av att höra på radio längre. Jo, Bandit Rock, förutom fredagar då Betnér sitter och plockar billiga PK-poäng på ett otroligt drygt sätt. Jag menar det är ju jättecoolt att dissa moderater i Sala som vill förbjuda tiggeri - det är ju verkligen att sticka ut hakan - han är SÅÅ modig! P3 är trams och snusk, P4 är lokalsport och bonnanyheter, P1 en massa vinklad PK-kultur blandat med dåligt dold feminism. Rix morronzoo gör mig spysjuk. Jag skulle vilja ha ett program som gör att jag kan konvertera blogginlägg till uppläst text - det skulle vara ett bra sätt att utnyttja tiden man inte kan läsa till att lyssna istället - det finns väldigt lite värt att ta del av i etern idag.

  SvaraRadera
 27. Jag lyssnar väldigt sällan på radio men jag åker bil en gång i veckan och då kring 17:30 var det ett program som jag var säker på att de drev med invandrare. De var som en förståndshandikappad diskussion med folk som bröt kraftigt. Först efter ett par veckor förstod jag att det var de ordinarie radioanställda som förde debatten och att det var ett seriöst program.

  Jag är verkligen emot att man kvoterar in dessa mindre begåvade människorna i radion bara för att de inte kan svenska.

  SvaraRadera
 28. Det förekommer mycket "jag har inte lyssnat på radio eller tittat på tv sedan hjulet uppfanns däromkring 3500 f.Kr." nu i kommentatorfältet. Alla vill visa sig på styva linan hur lite de faktiskt lyssnar på det helt värdelösa som sänds i etern.

  Det är nog passande att dra till med en gammal sanning.
  De som alltid säger att "de inte bryr sig" är tragiskt nog de som bryr sig mest.

  Själv förstår jag inte riktigt kontentan i inlägget överhuvudtaget. Men det tycks som om skattepengar är en del utav det. Man vill inte själv betala för sådant trams. Har jag uppfattat det riktigt larviga gnället rätt?

  Själv har jag inte andats luften som alla andra menlösa idioter andats på över tusen år. Får jag ett "jag är bäst och vågar säga det dessutom"-pris då?

  SvaraRadera
 29. Men Cornu: du frågar efter en motsättning - det finns inga heterosexuella män inom media....
  Lika lite som det finns en enda HBQT person i en gruva...

  SvaraRadera
 30. @Anonym 22:19
  Förstår du själv den fantastiska ironin i din kommentar?!

  SvaraRadera
 31. Du kanske är för gammal:-) Jag är nyss fyllda 35 å tycker att det är rätt kul på morgonpasset, däremot har jag svårt för morgonpasset helg där två tjejer sitter å är på något vis kvasiintelektuella och hobby psykologer (mest åt sig själva)...det är lättare att ta flams som vet att det är flams än flams som låsas vara intelektuellt......:-)

  SvaraRadera
 32. Lars, du är så skönt konservativ ibland. Det verkar som om att du är en väldigt känslig person eftersom det är så jobbigt för dig att höra vissa ord. Gulligt!

  Du talar om moralpanik kring SOS Alarm, men själv blir du alldeles till dig av ordval. Det är ganska roligt faktiskt. Det är nästan så att man skulle kunna tro att du är kristdemokrat. ;)

  SvaraRadera
 33. Finns det någon som lyssnar på kommunistradio?

  SvaraRadera
 34. @Nomiz: Jo, jag förstår. Jag känner inte behovet att sätta ut ;) varje gång ironi eller sarkasm bör skönjas. Så mkt litar jag på att människor räknar ut det iaf.

  Men du kanske har sett en sorts motsägesfullhet i mitt inlägg och därav "klagar" på ironi.

  SvaraRadera
 35. jägare är bara jägare för att vi har pratikalisksamhälle som tvingar dem till att bli jägare för de tror inte det kan gilla eller älska något annat eller att älska några djur för att de pratikaliskauppväxten de har påtvingade av de styrade gamla männen i de pratikaliskanätverket har gjort att de bara tror sig så det är därför vi behöver ha en uppfostran som ska vara fri ifrån föräldrarna som oftast bär på gamla pratikaliskavärdering så att det växa upp och lära sig riktigt genom hbt(q), genus, snällhet, uppfostran utan krav där de kan växa som egna indvider på så sätt kommer alla utveckla egen inddividuellitet baserade på de rätt värdering rörande hbt(q), genus, snällhet, omtänksamhet om djur, barn och andra och utan pratikaliska mascho tendenser som jägare, poliser, militärer, finanshandlare, datakonsulter m.m.

  kramizar

  liza

  SvaraRadera
 36. Feminismen har lyckats med fördumningen av populasen, flams är den nya trenden. Bröd och skådespel för dem obildade zombiepöbeln.

  Det farligaste skulle vara att pöbeln reser sig och ifrågasätter vad eliten sysslar med. Det gäller att hålla massan obildad och okunnig. Snart kommer en finanskris skölja över väst, så enorm att troligen miljarder kommer stryka med. Då är det bäst att inte pöblen riktar skulden på de som styr.

  Andres Borg är blek och rädd, han vet vad som väntar runt hörnet.

  SvaraRadera
 37. Jag tyckte att det var en mycket bra artikel, fram tills dess att du började beklaga dig över andelen SR-anställda som kan anses tillhöra "HBTQ" (varför man envisas med att sammanfoga diverse sexualiteter, politiska åsikter samt könsproblematik i ett och samma begrepp har jag aldrig riktigt förstått). Jag skulle gärna se källor till ditt påstående att endast 2% av Sveriges befolkning skulle tillhöra denna brokiga grupp människor. För mig ter det sig som fantasi-siffror. Önsketänkande, månne?

  Att sedan beklaga sig angående andelen heterosexuella, vita män som exponeras i media.. jag fick mig ett gott skratt, i varje fall!

  Tack annars för en riktigt bra blogg, detta lågvattenmärke till artikel, till trots! :)

  SvaraRadera
 38. Ez, klicka på länken i artikeln så får du en annan artikel där det finns en referens till RFSL.

  Citat:

  "Andelen svenskar som är aktivt HBT enligt RFSL: 2.4%, dvs ca 228 000
  Andelen svenskar som inte ens fantiserar om HBT enligt RFSL: 89.8% (100-(17.2+4.4)/2), dvs ca 8 531 000 "

  SvaraRadera
 39. Ez, du har helt enkelt via feministernas utnötningstaktik i media likt fårket blivit invaggad i tron att 1/3 av svenskarna är hbtq. Verkligheten är ca var fyrtionde svensk, inte var tredje.

  SvaraRadera
 40. Feministernas utnötningstaktik? Haha, du är bra rolig Cornu. När börjar vi med lite fräsch häxbränning?

  SvaraRadera
 41. Cornu du är en blek kopia av tidningen Mads "Vadå jag bitter?"

  Ärligt talat blir jag beklämd när det bara kommer något dåligt ur ett blogginlägg. Det enda som rekommenderas i din pissränna är Ring P1.
  Ring P1 borde f.ö. vara ditt absoluta favoritprogram med tanke på likheter i innehåll.

  Men visst är det härligt att som mobbaren stå och mata in grus i snöbollen.

  Vill inte krama riksradion, men nämn en lyssningsbar reklamradio som inte får en att tro att det är 1996.

  "I hate words."
  "Words suck."
  "If I wanted to read, I'd go to school."
  Beavis & Butthead
  Mr B

  SvaraRadera
 42. Känner inte till några reklamradiostationer, då jag inte lyssnar på dem. Att jag klagar på P3 beror på att jag faktiskt lyssnar på SR och alltså bryr mig över den fallande kvaliteten och intelligensnivån hos kanalens personal.

  Bitter-tjatet fungerar inte på mig, sorry.

  Bitter har två olika innebörder. besk, skarp (smak) eller hatisk och nedstämd. Kanske passar på dig, men det vet jag inget om.

  Det kommer fler inlägg framöver där jag kommer angripa P3, P1 och även P2. P4 behöver man likt reklamradion inte angripa, för det skulle aldrig falla mig in att lyssna på P4.

  SvaraRadera
 43. Jag undrar vilka som i tråden försvarar flams och trams radion? Är det moderna hbq korrekta moderna svenskar?

  Ni verkar inte förstå att ni utgör nyttiga idioter åt kultureliten, som troligen ser ner på er med ett rödvinsglas i handen.

  Ni är lika mycket nyttiga idioter som den svenska vänstern var åt KGB/GRU/STASI under kalla kriget. Kanske tillhörde ni vänstern för 20 år sedan? Ni är födda till rollen som nyttiga idioter..born losers!

  Jag kan intyga att en klar majoritet av hederliga svenskar inte står bakom erat drömsamhälle. Ni må ha politikernas sida, men folket väntar bara på förändring. Vem kan respektera er?

  SvaraRadera