Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2011-03-13 13:34

Silverpriset i SEK per gram vecka 10 februari 2011 - rekord och konsolidering

Silverpriset i svenska kronor per gram slog nya rekord i veckan som gick och var tillfälligt uppe och nosade på hela 7:50 kronor per gram.

Därefter har priset konsoliderat mot slutet av veckan, men befinner sig fortfarande över 7:25 SEK per gram.

Vi fick se en liknande utveckling för silverpriset även i amerikanska dollar.

Även här verkade priset tappa kraft mot slutet av veckan. Vi får se om MACD vänder ner under veckan som kommer och därmed får priset att tekniskt gå över till sälj/neutral för en stunds återhämtning.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Yenen lär falla kraftigt i morgon vilket stärker dollarindex, vilket oftast brukar leda till att ädelmetallerna sjunker.

  Å andra sidan lär även börserna vara oroliga, vilket kan leda till att många flyr till "säkra" placeringar, som ädelmetaller.

  Det är som vanligt mao, det kan gå hur som helst.

  SvaraRadera
 2. Att fly till dollarn, är det så klokt längre?
  Vad gör alla überrika? Det är jobbigt att vara rik kan jag tänka mig.

  SvaraRadera
 3. Vad tror du om att blanka US treasury bonds? Känns ju ganska uppenbart att dom kommer gå ner då folk kommer kräva högre och högre ränta för att låna ut pengar till USA, eller? / Johan

  SvaraRadera