Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2011-02-13 13:14

Silverpriset i SEK per gram vecka 6 januari 2011 - återhämtning

I svenska kronor per steg silvret bra under veckan som gick.

Det märktes dock en avmattning mot slutet av veckan, som i mycket beror på att återhämtningen i amerikanska dollar per troy ounce kommit av sig enligt nedan.

Vi har fortfarande inte fått någon vändning upp i veckoklimatet för silvret, och kanske inte skall vänta oss någon fortsatt återhämtning innan klimatet kommit ikapp.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Vad tror du Cornu, kommer silvret slå guldet i fråga om prisökning även under 2011? Jämförelsevis så var ju silver en mycket bra placering jämfört med både guld och börsen. Personligen tror jag det blir ett spännande år, särskilt med tanke på JP Morgans inblandning i silvermarknaden.

  SvaraRadera
 2. Enligt många bedömare, så kommer silver att vara den bästa investeringen man kan göra under det nu påbörjade årtiondet. Synd bara att vi har moms på silverpriset i Sverige, men man får ju tillbaka den vid försäljning inom Sverige.

  SvaraRadera
 3. Hur investerar man smartast i (pappers)silver? Bör man gå in i silver i svenska kronor eller i dollar? Vilka papper skall man då handla med?

  SvaraRadera
 4. Varför handla med papper, när man kan köpa den riktiga varan. Fast det är förstås bara för långsiktigt innehav pg a spreaden.

  SvaraRadera