Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2011-02-10 07:06

OMXS30 - Upp eller ner?

Svenska börsföretag fortsätter att ha väldigt stora förväntningar på sig baserat på sina värderingar, och medan rapportperioden fortsätter fortsätter också Stockholmsbörsen nedåt. Sälj/neutral är det fortfarande som gäller, det enda som hindrat en ren säljsignal är veckoklimatet som ännu inte slagit om till hårt sälj utan ligger kvar i sälj/neutral.

Fortsätter vi ner även nästa vecka är dock risken stor att klimatet slår om till sälj.

Det går dock att ta som en kontraindikation på att börsen bottnat.

Den som anstränger sig kan ana en viss utplanining i dagscharten, men inte något man borde bry sig om.

Det är fortfarande sälj som gäller i dagscharten, men veckoklimatet håller fortfarande mot. Det är dock möjligt att vi börjar se en botten här. OMXS30 verkar vilja hålla sig i kanalen mellan MA50 och MA100.

Men ärligt talat har jag förstås ingen aning om riktning just nu, men det behöver man ju inte heller ha. Sälj/neutral betyder att man skall vara likvid mot börsen och i lugn och ro kan pilla sig i naveln och handla råvaror eller något annat livsfarligt istället.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar