Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2011-01-10 15:10

Nytt guld- och silverforum

Silver och guldförsäljaren Liberty Silver har dragit igång ett diskussionsforum för diskussioner kring guld, silver och relaterade ekonomiska diskussioner.

Kan antagligen vara av intresse för en del av bloggens läsare. Och, ja med tanke på ämnets eventuella känslighet så går det att vara anonym i diskussionerna och inte ens använda pseudonym.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Diss.

  /Guldkalle

  SvaraRadera
 2. Vad säger du om silverutagen från Comex.

  http://jessescrossroadscafe.blogspot.com/2011/01/massive-customer-silver-withdrawals-at.html

  Vad kan ligga bakom, för något är på gång.

  SvaraRadera
 3. Ett forum som kommer att befolkas av anställda på Liberty och deras kunder. Det vill säga redan hängivna ädelmetallister.

  Kan var bra då de flesta är insatta i guld och silver och kan hålla hög nivå på diskussionerna.

  Kan bli tråkigt då förmodligen få anklagelser om guldbubblor m.m. kommer att göras.

  Bengt: Jag håller med, något konstigt är på gång i silverbranchen. Många stora aktörer verkar ha sålt slut på fysiskt silver och ändå har silverpriset tvärtemot vad man kunnat vänta, gått ner nyligen. Jag gissar att någon manipulerar genom att sälja "papperssilver"

  PS: Jesse's Café Américain är ett av mina dagliga måsten.

  SvaraRadera