Cornucopia?

Aktuellt

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen . Om du mailar [email protected] och uppger CORNU eller anger CORNU i kontak...

2011-01-18 14:08

En bild av bostadsbubblan


Fick ovanstående bild från en läsare. Glömde lägga in den i dagens tidigare inlägg om bostadsbubblan, så det får bli separat. Centrala Stockholm, intill Stadshuset. "Bostadsrätter. Varning rasrisk."

Storartat, och uppmärksamt att sett det hela.

Återkommer med ett inlägg om smågårdsbubblan, kräver dock lite research.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Huset i bakgrunden är Rådhuset, inte Stadshuset. Det ligger några kvarter längre bort.

  SvaraRadera
 2. Det inlägget ser jag fram emot. Vi säljer just vårt radhus i en mindre stad för att betala av alla våra lån. KOmmer att få ca 1,5 miljoner över som vi så småningom ska använda för att köpa en mindre gård. Frågan är bara var man ska stoppa sina 1,5 miljoner medan man väntar. Är helt ointresserad av att spekulera på börsen och guld ligger högt nu. Frågan är om det blir deflation eller inflation de närmaste åren?

  SvaraRadera
 3. Heh! Grym bild. Kan bli en klassiker!

  SvaraRadera
 4. Frågan är väl om inte de där skyltarna är smygreklam för SD (höhöhö).

  SvaraRadera