Aktuellt

Klimatanpassning behövs nu - men vill det offentliga betala?

Eventuella effekter av en klimatförändringsdämpande politik låter vänta på sig decennier, om de alls fungerar när resten av världen ökade CO...

2011-01-18 14:08

En bild av bostadsbubblan


Fick ovanstående bild från en läsare. Glömde lägga in den i dagens tidigare inlägg om bostadsbubblan, så det får bli separat. Centrala Stockholm, intill Stadshuset. "Bostadsrätter. Varning rasrisk."

Storartat, och uppmärksamt att sett det hela.

Återkommer med ett inlägg om smågårdsbubblan, kräver dock lite research.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Huset i bakgrunden är Rådhuset, inte Stadshuset. Det ligger några kvarter längre bort.

  SvaraRadera
 2. Det inlägget ser jag fram emot. Vi säljer just vårt radhus i en mindre stad för att betala av alla våra lån. KOmmer att få ca 1,5 miljoner över som vi så småningom ska använda för att köpa en mindre gård. Frågan är bara var man ska stoppa sina 1,5 miljoner medan man väntar. Är helt ointresserad av att spekulera på börsen och guld ligger högt nu. Frågan är om det blir deflation eller inflation de närmaste åren?

  SvaraRadera
 3. Heh! Grym bild. Kan bli en klassiker!

  SvaraRadera
 4. Frågan är väl om inte de där skyltarna är smygreklam för SD (höhöhö).

  SvaraRadera