Cornucopia?

Aktuellt

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen . Om du mailar [email protected] och uppger CORNU eller anger CORNU i kontak...

2011-01-18 12:05

Avbryter för tre meddelanden från Nordnet

Nordnet, som är så måna om sina kunder att de än så länge för 2008 fixat avräkning för kundernas utländska utdelningar i kapitalförsäkringar, vill gärna att ni tittar på följande tre filmer.

Det vill jag också. Då får jag nämligen betalt.

Budskapet i filmerna stämmer väl rätt bra, speciellt med tanke på att Nordnet dras med försämrad lönsamhet och alltså inte badar i kundernas pengar. Eller har skaffat en mindre pool.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. behöver inte direktreklam i min rss, visst som en del av en artikel osv inga problem men inte regelrätt reklam

  SvaraRadera
 2. CornuCopia,

  Reklam från Google, reklam från Tailsweep, sponsrade länkar från Tradingportalen och svenskvalutahandel, reklamlänkar från Bockus i redaktionell text, reklam från LibertySilver, reklam från tradingportalen i redaktionell text, reklam från länsförsäkringar och nordnet i reklaminlägg.

  Vem betalar för de FRA-kritiska inläggen? Eller skriver du dem utan ersättning?

  SvaraRadera
 3. Nordnet vill öka segregeringen och utanförskapet i Sverige, samt försämra välfärden för svenskar. Nordnet anser även att Nogger är en rasistisk glass och att GB bör göra avbön. Nordnet anser att diskussion om invandríng och integration inte skall föras i Riksdagen. I korthet är de odemokratiska. Inget att gynna.

  SvaraRadera
 4. Trött, du kan alltid ta bort bloggen från din RSS-feed, och läsa den via webben istället...

  12:23 Ja, du. Vem betalar för de försvarskritiska inläggen, som väl får sägas syftar på höjda försvarsanslag och en svensk upprustning? Samma som betalar för FRA-kritiska inlägg?

  Vem betalar för den här kommentaren?

  Vem betalar för din kommentar?

  SvaraRadera
 5. Jag har inget emot reklam på bloggen, så länge det är tydligt att det är reklam. Vilket det är här.

  /Starvid

  SvaraRadera
 6. Hur går bottenfisket på 5.20 i i Pare?

  Som vanligt?

  SvaraRadera
 7. Så nu har jag tittat, inte för att det intresserar mej det minsta men ger det dej en slant så självklart ska det tittas, speciellt när du ber om det.

  SvaraRadera
 8. Varför USD och inte SEK i valvet?

  SvaraRadera
 9. Fanns USD i överflöd, så det var enklast... ???

  SvaraRadera
 10. Som sagt, så länge du är tydlig med att det är reklam, som dessutom är ganska underhållande, så har jag inte det minsta problem med detta (och då är jag ändå själv anställd i en konkurrerande bank)

  :-)

  SvaraRadera