Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2010-12-10 08:11

Lite besöksstatistik för vecka 48

Skall tråka ut er med lite färsk besöksstatistik. Olika tjänsteleverantörer rapporterar förstås olika.

Vi börjar med måttstocken Google Analytics, som rapporterar 10 005 helt unika besökare, 29 726 besök och 54 927 sidnedladdningar under vecka 48 år 2010.

Har offerter på reklam baserat på 40 000 sidvisningar i veckan ute, så trafiken har sedan dess ökat med ca 35%, så det gäller att tacka ja till offerter innan det blir dags för ett nytt uppdaterat erbjudande...

Enligt Aftonbl*dets Bloggportalen ligger bloggen på 60:e plats bland alla proffsbloggar med 18 851 besök i veckan.

Hos Tailsweeps Bloggtoppen landar Cornucopia? på plats 119 av i princip landets samtliga bloggar, med 9 349 unika besökare, 28 324 besök och 49 598 sidvisningar. Tailsweep sorterar på antalet unika besökare. Skulle man titta på besök eller sidvisningar så skulle jag hamna högre. Men med en stor återkommande läsekrets, där endast ca 20% av besöken varje vecka består av nya besökare (enligt Google Analytics ovan), så hamnar jag lite längre ner.

Upp till 30:e plats går det t ex att hitta bloggar med färre sidvisningar, även om det även finns de som har fler sidvisningar.

Slutligen kan man titta på StatCounter.

Här är antalet sidvisningar 54 367 och antalet besök (ej besökare?) 32 904. Då jag inte kört Statcounter speciellt länge är antalet nya besökare högre än för Google Analytics.

Enligt Feedburner har jag dessutom 1 223 prenumeranter som läser bloggen via bloggflödet istället för på webben.

Dessa läser eller skummar ca 48 000 artiklar i veckan.

Tack för att just du besöker bloggen, läser den via flöde eller har blockerat analystjänsterna och inte syns i statistiken.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Så dutti så...

    SvaraRadera
  2. Keep up the good work säger jag bara!

    För en som mig som inte är alls insatt i bloggvärlden och dess topplistor, så var det grymt komiskt att se det lilla urklippet från Tailsweep! "Shopping & fashion", "iPhonepyssel" osv... herreminskapare, hur hinner folk med allt?!(jag antar helt fräckt att samma personer som läser den typen av bloggar även sitter av stora delar av sin tid på Facebook)

    SvaraRadera