Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2010-11-29 18:13

Enskilda företagare: Skattebesked finns online nu

Idag upptäckte jag till min glädje att Skatteverket har lagt ut skattebeskeden för oss enskilda näringsidkare, som straffas för vårt företagande genom att inte få tillbaka på skatten förrän i december. Än finns inget fossilinplastat besked i brevlådan, men de finns gömda bakom Skatteverktets e-tjänster nu.

Kan konstatera att mitt taxerade överskott av aktiv näringsverksamhet blev 100% skattebefriade 18 100 kronor. Resten landade via räntefördelningen under posten inkomst av kapital.

Tyvärr är skattebeskedet online inte samkörda med hur mycket man redan betalat in, så man får själv räkna ut hur mycket man skall betala in eller få tillbaka än så länge
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Hmm, vilket av alla val skall man välja? ;)

  SvaraRadera
 2. Bra...men bara på vardagar kl 7:00-20:00.

  SvaraRadera
 3. Det är vad jag kallar e-myndighet! LOLz

  SvaraRadera
 4. Och vissa väntar på dessa fortfarande. brukar dock normalt få den i mitten av december ganska läget till.... men fyrar inte jul.

  SvaraRadera