Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2010-11-25 14:20

Avbryter för ett meddelande från Länsförsäkringar

Stryk det. Jag avbryter för två meddelanden från Länsförsäkringar.

För ordinarie sändningar rekommenderas istället inlägget om möjlig 1000-årsvinter.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

25 kommentarer:

 1. ? eller rättare sagt ??

  SvaraRadera
 2. Ingen fara på taket, tror ja.....?
  Rumpan har koll på läget.
  http://elfyourself.jibjab.com/view/WfoYlUaHfnnxl7HN

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=Ing8xH3Qj-k&feature=player_embedded#!
  Sweden as well down the road

  SvaraRadera
 4. Fick du betalt för detta eller?

  SvaraRadera
 5. cornucopia
  Sponsrad av Länsförsäkringar

  Tja.. jag ser inget fel i det... det är ju en ganska bra bank.

  SvaraRadera
 6. C ballar ur mer och mer för varje dag..Puh /Svante

  SvaraRadera
 7. Hur mycket drar du in per dag på reklam?

  SvaraRadera
 8. Jag tycker inte det är fel av Cornucopia att visa denna reklam. Han måste ju ha ersättning för den tid han lägger ner på bloggen. Tänk vad vi läsare är bortskämda genom att få ta del av Cornus funderingar helt gratis. Bra jobbat kompis!

  Luleå.

  SvaraRadera
 9. Man kan tycka vad man vill om min reklam. Man kan spärra den via olika webläsarplugins. Man måste inte titta på ovanstående filmer. Jag skriver naturligtvis inte i den här omfattningen utan någon form av ersättning, det är ett pris ni får leva med.

  Jag kan inte styra över Google-reklamen, men när det gäller övrig (valbar) reklam gör jag inte reklam för riktigt vad för skit som helst. Länsförsäkringar Bank kan jag tänka mig att göra reklam för.

  Ni skall bara veta vad jag tackat nej till. Bra erbjudanden (för mig) om "billiga lån", "SMS-lån", "sälj ditt guld till oss", "hasardspel". Tackar antagligen nej till nio spontankontakter av tio.

  SvaraRadera
 10. Din trovärdighet går förlorad..../Svante

  SvaraRadera
 11. Cornucopia gör vad han vill på sin blogg. Med tanke på alla läsvärda artiklar man får gratis så kan man lätt stå ut med lite reklam.

  En del av reklamen, t.ex till ett visst silversäljande företag gjorde att jag blev kund där. Win-win med andra ord för alla tre parter.

  SvaraRadera
 12. Svante. Då gör den det. Går min trovärdighet förlorad förlorar jag mina läsare, och därmed mina reklamintäkter och därmed lägger jag ner bloggen. Än så länge ökar mina läsare ungefär enligt sista grafen på följande länk:

  http://cornucopia.cornubot.se/2010/11/google-trender-inom-relevanta-amnen.html

  Jag är tydlig med vad som är reklam. Det kanske inte är trovärdigt, utan jag borde istället köra med smygreklam enligt dig?

  SvaraRadera
 13. Svante, är allt reklamfinansierat utan trovärdighet?
  Jag tycker inte det, läser gärna ex. morgontidningar och tycker att reklam-tv kan var ett bra komplement till public-tv.

  MVH!/Patrik

  SvaraRadera
 14. Att kalla propaganda för Länsförsäkringar för reklam, det är grejer det. Annonsera mera!

  SvaraRadera
 15. Ja,du har förlorat EN läsare av din blogg nu i kväll..Good-bye /Svante

  SvaraRadera
 16. Hej då, tack för den tid som varit. Gratisläsandet bjöd jag på.

  SvaraRadera
 17. Det kanske lät negativt när jag tidigare frågade om du fick betalt för det. Men jag bara undrade, för annars förstod jag inte syftet. Men klart grabben ska ha betalt för sin grymma blogg! :)

  SvaraRadera
 18. Det är helt okej med reklam så länge man är tydlig med vad som är reklam och som är, öh, redaktionellt innehåll. Jag tycker att det kunde varit lite tydligare i den här posten.

  För övrigt var reklamen rätt bra.

  /Starvid

  SvaraRadera
 19. Står en etikett "reklam" ovan. Kanske inte är tydligt nog.

  SvaraRadera
 20. Jag förstod ingenting, laddade om och återvände flera gånger, nu öppnade jag sidan i Safari istället och då klarnade det. Adblock och Flashblock är lite väl effektivt ibland.. Jag tycker självklart att du ska ha betalt, sen kan det bli svårt med transparensen, vi läsare har ju svårt att bedöma hur väl du klarar av att vara opartiskt, på det stora hela ser jag dock inte det som ett problem, tack för en mycket intressant blogg. Jag klickade upp reklamen och tittade så hoppas du fick en slant nu.

  SvaraRadera
 21. De här filmerna är faktiskt lite kul. Om sedan LF utmärker sig som ett bra alternativ för pensionsspararen är en annan sak. Och hur tar man reda på det egentligen? (Skrivet med utsikt över LF-skrapan i Solna)

  Hoppas det inte blev för kallt inatt.
  /C

  SvaraRadera
 22. Bra reklamval, C. Det faktum att du möjligen tar in en liten slant på reklamandet ser jag som en investering av den marknadsförda parten i ditt fortsatta skrivande. Mycket välkommet ;-)

  SvaraRadera
 23. Och jag som trodde det hela var någon slags ironi över framtida pensionslöften med tanke på vad C brukar skriva om peak oil och tillväxt. :)

  Jag tycker inte det minskar trovärdigheten. Utvald vettig reklam är ok om det är var som behövs för att hålla liv i en intressant blogg.

  SvaraRadera
 24. Självklart måste man kunna ta betalt för att driva en blogg! Vem tror att Dagens Industri m fl driver verksamheten ideellt utan reklamintäkter?? Och vem tror att man kan lägga en stor del av sin tid på att driva en grym blogg utan att få något betalt? C skulle förmodligen kunna tjäna mycket, mycket mer på att göra något annat men jag är glad att han inte gör det utan fortsätter ge oss sina vassa analyser av omvärlden :)
  /U

  SvaraRadera
 25. Men garv, DI är ju helt köpta. De är inte partiska någonstans. Så är den också lögnaktig. Allt i DI är reklam/propaganda, här är åtminstone merparten verklig information.

  SvaraRadera