Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2010-10-15 08:07

Inget har hänt, fortsätt vidare

Några av er kanske undrar över frånvaron av TA på råvaror, annat än guld, de senaste veckorna. Detta beror främst på att med ett kraschande dollarindex (nedan), så ter sig TA på råvaror prissatta i just dollar som rätt meningslöst för oss som handlar i svenska kronor.

Kan bara konstatera att inget egentligen har hänt, fortsätt vidare. Oljepriset är upp sedan senaste köpsignalen, men det är i urvattnade amerikanska dollar. Dessutom verkar priset nedan ha planat ut och det har rent av blivit en säljsignal enligt CCI, men inte enligt Winning Trading.

För övrigt har inget hänt på Stockholmsbörsen och OMXS30 heller.

MACD håller fortfarande emot och vi har alltså inte fått se sälj/neutral slå om till köp, även om det fortfarande kan ske.

Avslutningsvis är börserna i Asien svaga eller omväxlande, och den amerikanska S&P 500-terminen pekar svagt uppåt, så det blir väl en osäker inledning på börsdagen i Sverige.

Fortsätt vidare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Kvar i COS? Ser TA fortsatt bra ut för COS?

  SvaraRadera
 2. Silver. Upp 20% i SEK(!) sedan mitten av augusti.

  SvaraRadera
 3. Den stora frågan är US-dollarn mot kronan. Ingen TA på den?

  SvaraRadera