Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2010-10-15 08:07

Inget har hänt, fortsätt vidare

Några av er kanske undrar över frånvaron av TA på råvaror, annat än guld, de senaste veckorna. Detta beror främst på att med ett kraschande dollarindex (nedan), så ter sig TA på råvaror prissatta i just dollar som rätt meningslöst för oss som handlar i svenska kronor.

Kan bara konstatera att inget egentligen har hänt, fortsätt vidare. Oljepriset är upp sedan senaste köpsignalen, men det är i urvattnade amerikanska dollar. Dessutom verkar priset nedan ha planat ut och det har rent av blivit en säljsignal enligt CCI, men inte enligt Winning Trading.

För övrigt har inget hänt på Stockholmsbörsen och OMXS30 heller.

MACD håller fortfarande emot och vi har alltså inte fått se sälj/neutral slå om till köp, även om det fortfarande kan ske.

Avslutningsvis är börserna i Asien svaga eller omväxlande, och den amerikanska S&P 500-terminen pekar svagt uppåt, så det blir väl en osäker inledning på börsdagen i Sverige.

Fortsätt vidare.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Kvar i COS? Ser TA fortsatt bra ut för COS?

  SvaraRadera
 2. Silver. Upp 20% i SEK(!) sedan mitten av augusti.

  SvaraRadera
 3. Den stora frågan är US-dollarn mot kronan. Ingen TA på den?

  SvaraRadera