Cornucopia?

2010-10-18 08:15

Bloggens betyg 4.034

Enligt förra veckans undersökning blir bloggens snittbetyg 4.034, iaf om 752 av läsarna får säga sitt. För övrigt betydligt fler än vad som oftast svarar.

Nu påverkade kanske mina formuleringar intill siffrorna utfallet, men så det är ju ingen som gör något anspråk på vetenskaplighet här heller.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

8 kommentarer:

 1. Betyget 4,034 är lite oexakt, kan du inte ange några fler värdesiffror...

  SvaraRadera
 2. Lämnas som en övning åt läsaren.

  SvaraRadera
 3. Felräknat...

  ca 4,02792553191489361702127659574 är snitt

  SvaraRadera
 4. Bait-and-switch min gode man!

  Det där med sifferbetyget är en högst godtycklig efterhandskonstruktion - fåfänga bloggare där!

  Det läsaren hade att ta ställning till var fem värdeladdade påståenden numrerade 1-5, och inte någon betygsskala. Det finns ingen grund för att översätta resultatet till någon form av sifferbetyg.

  SvaraRadera
 5. Hade du haft med alternativet; "En blind höna som emellanåt pickar ett korn", mellan nr 3 och 4 hade det säkerligen "vunnit".

  SvaraRadera
 6. Tycker jag mer platsar mellan 2 och 3.

  SvaraRadera
 7. Nu förefaller du lite dyster Cornu. Kanske de här länkarna kan passa dagslynnet?

  http://www.nkmr.org/DSM_solzjenitsyn.pdf

  I artikeln talar Solzjenitsyn om att bristen på andlighet är kärnan till vår civilisations undergång. Vad är andlighet? tänkte jag. Jag vet knappt vad det är. Sedan såg jag denna film (som jag varmt rekommenderar) och då fick jag en tankeställare om att kanske civilsationen jag är en del av är anledningen till att jag knappt vet vad andlighet är.

  http://svtplay.se/v/2148178/dokumentar__den_gyllene_stranden

  Missa inte denna film Cornu! Tyvärr försvinner den redan imorgon från svtplay.

  Mvh
  Urban

  SvaraRadera
 8. Kan sammanfatta det lite enklare: En högst tankvärd och underhållande blogg med en bra uppdateringsfrekvens. Ligger solid i mitt bokmärkesfält!

  SvaraRadera