Cornucopia?

Aktuellt

Vad är en expert i media?

I media figurerar det experter . De tas in i radio- eller tevestudion och de får uttala sig i skrivna artiklar. Men vad är egentligen  en ex...

2010-09-10 11:41

Utbrett socialistiskt valfusk

Socialisterna i (s)ocialdemokraterna blir allt mer desperata under ledning av Mona Sahlin. Inte bara har hon personligen deltagit i valfusk, utan som Den Store Ledaren gör, så gör också fotfolket. Tydligen skall också Ibrahim Baylan aktivt valfuska i varje val.

Privat har jag nåtts av beskedet att (s) satt upp lappar i trapphus i invandrartäta bostadsområden att de gärna hjälper folk att rösta. Citat från en person som får förbli anonym: "I varenda trappuppgång hade socialdemokraterna satt upp lappar där de erbjöd sin hjälp att följa med människor till vallokalen för att rösta!" Detta handlade om en kommun i södra Sverige. Läsare som sett liknande får gärna höra av sig, gärna med fotobevis på anslagen.

Det är olagligt för valarbetare att befinna sig i vallokaler, eller i anslutning till dessa. Man får alltså inte som valarbetare följa med någon att rösta. Enda gången valarbetare får vistas i lokalen är om de skall fylla på sina valsedlar, och då skall de också täcka över eventuella partiemblem de har på sina kläder och inte tala med väljare. Delar man ut valsedlar nära vallokaler får man inte heller svara på några frågor eller aktivt tala för sitt parti, utan skall endast passivt dela ut valsedlar.

I Expressen framgår det att det kommit in en anmälan i Huddinge, där (s) gått med socialisternas valboskap in i lokalen och hjälpt till att stoppa rätt valsedel i kuverten. Förhoppningsvis kommer det in en polisanmälan framöver.

Vidare visar det sig nu att den rödgröna axelmakten i tysthet ändrar i sitt valmanifest. Det som tidigare sagts kan man alltså inte lita på, utan man smyger in ändringar utan att gå ut med det publikt.

De som faktiskt frivilligt röstar på axelmakten måste alltså löpande kontrollera hela valmanifestet för att se efter så att inget avgörande har ändrats.

Vad vi nu ser är att en eventuell seger för den rödgröna axelmakten inte är legitim, eftersom man medvetet valfuskar. Synd att det inte skickades valobservatörer till Sverige.

Viktigt att notera är att det alltså verkar vara (s)ocialdemokraterna aktivt ledda av Mona Sahlin som helt saknar respekt för demokratin. Ingen skugga skall falla på (v) och (mp) annat än för det ändrade valmanifestet. Man bör fråga sig varför det just är (s) som aktivt valfuskar? Kanske är det för att invandrare är vana vid att det fungerar på det här viset i de länder de lämnat bakom sig, och alltså är lätta byten? På Newsmill konstaterar Gulan Avci att enda gången som (s) bryr sig om invandrare är när det är val. Därefter skiter de fullkomligt i dem. Störst segregation ser man i (s)-styrda kommuner som Göteborg och Malmö.

Socialdemokratisk invandringspolitik blir helt plötsligt logisk. Man vill när det svenska folket allt mer genomskådar (s) ta in lättmanipulerade invandrare med dålig demokratisk tradition för att kunna styra dessa att rösta på (s), varefter (s) sedan skiter i sin röstboskap.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

13 kommentarer:

 1. Intressant, tack för inlägget. Helt sanslöst...

  SvaraRadera
 2. Visst är det så. Dessutom slipper man ju umgås med dom då man inte bor i samma områden. Aldrig förr har väl röstboskap passat bättre in i bilden.

  Vi andra väntar och längtar till en grupp romer bosätter sig på Göran Perssons gård. Då får vi se vad solidariteten i praktiken betyder.

  SvaraRadera
 3. Bra att veta vad som pågår i sossarnas skugga. Värre än vad jag förväntade mig.

  /Jont

  SvaraRadera
 4. Ränderna går aldrig ur denna politiska sekt.

  SvaraRadera
 5. Detta är bara ett av Sossarnas försök till kapning av demokratin.
  Värre är den kapning av alla arbetares fackföreningar via LO.
  LO "bidrar" med arbetskraft som befolkar valstugor och hjälper folk rösta.

  SvaraRadera
 6. Otäcka saker, som borde få mer uppmärksamhet. Synd att alliansen inte vill sopa rent och gå med om laga krav på publicering av partibidragsgivare. Som det nu är tycks alliansen konstigt nog inte vilja använda detta. I USA är detta ett krav sen länge, vilket innebär att företag stödjer båda sidor, dock med olika summor...

  SvaraRadera
 7. Kan påpeka med att många vanliga arbetare som jag känner inom industrin inte röstar på s,v utan lägger rösten på sd.
  Själv röstar jag inte. Systemet är åt helvete.
  Vi kan avskaffa "proffs" politiker och istället rösta varje månad el dylikt via datorer vad vi vill, måste göra inom kommun, stat.

  SvaraRadera
 8. @Anonym 20.22:

  Håller helt med om detta. Systemet är i dagsläget förlegat och skapar endast situationer som den Cornucopia skriver om. Den dagen jag ser politiker som vill avverka sin egen roll så kommer jag att ta dem på allvar. Nu är de inget annat än parasiter som vill låtsas fylla en funktion folk inte har ett behov av.

  SvaraRadera
 9. (S) EU minister = 7% skatt
  Egenföretagare i Sverige = 75-80% skatt.

  (S) stadsminister under (S) mandatperiod, 0% fastighetsskatt

  Hur många fribrev skrev (S) till de rika?

  Bodström, vill övervaka hela sveriges befolkning in i minsta detalj, men vägrar att drogtesta sig..  Visst står (S) för ett rättvist samhälle??

  SvaraRadera
 10. Valdagen 2006 såg en kompis till mig en karavan av äldre damer med pärlhalsband rullas fram genom Humlegården av sina betjänter, vilka var iförda frack, dagen till ära. Är ni på väg till bårhuset, frågade kompisen, efter att ha tagit pulsen på en av de gamla. Nej, till vallokalen, förkunnade en av männen i frack bryskt. Ska val vinnas krävs (m)obilisering.

  Demokratin är sannerligen skör.

  /Råttan i pizzan

  SvaraRadera
 11. Vad löjligt du skriver:"varefter (s) sedan skiter i sin röstboskap." eller "varefter (s) sedan skiter i sin röstboskap.". Jag tror inte att alliansen månar mer om sina väljare? Människor jämförs med boskap, jag tycker att du är lite väl cynisk nu. / Gunvald

  SvaraRadera
 12. demokrati det är när man kan få slå ner på sverigedemokrater och få ha en ursäkt till våld kasta ägg mm det finns kanske en poäng med sverigedemokraterna dom vågar säga vad många vill.

  SvaraRadera
 13. http://www.youtube.com/watch?v=bs3j-ieBEac&feature=player_embedded

  SvaraRadera