Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2010-09-07 20:41

Två år och 2340 inlägg

Missade visst att bloggen firade två år den 4:e september. Med detta inlägg har jag skrivit 2340 inlägg eller lite drygt tre om dagen sedan dess.

Blir ingen modeblogg i år, för er som suktat och väntat. Sorry. Blev rent av inget jippo alls. Får återkomma i den frågan antar jag.

Det blev besöksrekord förra veckan, dvs vecka 201035, med 48 856 sidvisningar och 26 531 besök fördelat på 8 621 unika besökare. Alltid något. Och antalet sidvisningar har nu passerat två miljoner sedan starten.

Enligt Bloggportalen ser det ut som följer.

Har även 1 178 prenumeranter som läser mig via någon form av feed och alltså inte besöker bloggen fullt så ofta. Exempelvis har 1 019 av dessa prenumeranter tittat på 2 861 inlägg igår.

Vill passa på att tacka Er, mina kära läsare för all er kritik och allt ert stöd. Skall försöka bättra på kvaliteten lite framöver.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

16 kommentarer:

 1. Använder Google Reader, vet du om det räknas med i din statistik?

  SvaraRadera
 2. Grattis! :-)

  Någon smart jävel sa följande på CNBC:
  nothing is in a bubble when people want to buy it

  SvaraRadera
 3. 20:50, lade till feeds ovan, tack för påminnelsen.

  SvaraRadera
 4. hej!

  Kul! Du skriver fler inlägg per månad än vad jag skriver på ett år :)

  Ändå behåller du du bra kvalite, hur hinner du med allt detta?

  SvaraRadera
 5. Hur ser TA:n ut på den där grafen då? =)

  SvaraRadera
 6. Ja. Kvantitet kan ju vara en kvalitet i sig, påstås det.

  SvaraRadera
 7. Tack för läsningen! Ett gediget utfört arbete må jag säga. Dock hade nog de gamla grekerna givit rådet att sänka arbetstakten till förmån för visdomsinhämtning (gamla böcker eller goda samtal).

  Jag minns att du nämnt någon gång att du funderade på att skriva en artikel om att makten i stater faktiskt i sista hand verkligen utgår från folket. Har jag missat den, eller har den ej blivit skriven ännu? eller (hemska tanke) tror du inte det gäller längre?

  En del hot mot folkmakten verkar finnas tycker jag.
  /Kurt

  SvaraRadera
 8. Grattis på 2-årsdagen!

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas på en lång fortsättning.

  SvaraRadera
 10. GRATTIS och TACK!!!! Kommer fortsätta att läsa dagligen

  SvaraRadera
 11. Tack för mycket av det skrivna. Ser fram emot en lång fortsättning.
  /Morfar

  SvaraRadera
 12. Har aldrig varit bloggläsare förut, men din är så bra att jag läser den varje dag. Trevligt med många uppdateringar och att du även är så aktiv i kommentarsfälten.

  SvaraRadera
 13. Firar med reklam för "enastående prisvärt" bib-vin.

  Den stora frågan är - kan du (dvs skulle du kunna) försörja dig enkom på intäkterna från denna blogg?

  SvaraRadera
 14. Var inte dum. Om inte ni andra läsare köper kilovis med silver, klickar på alla reklambanners och köper böcker via cornus länkar är det ingen chans att bloggen drar in riktiga pengar. Särskilt mycket redaktionell reklam tycker jag inte att det är.

  Edit. Jag kör med adblock så jag cornu kanske har lyckats kränga panoramaannonser á 8000 / vecka utan att jag märkt det...

  SvaraRadera
 15. Tack själv! Läser din blogg dagligen och uppskattar verkligen det arbete du lägger ner.

  SvaraRadera