Cornucopia?

Aktuellt

Sämsta inköpschefssiffrorna i eurozonen sedan 2012

En lång rad industriindikatorer föll hårt när de rapporterades in idag. Bland annat visar inköpschefsindex (PMI) för tillverkningsindustri...

2010-07-11 17:23

Har du semester just nu?

Har du semester just nu? Tack för att du ändå läser bloggen i så fall.

Svara gärna på om du har semester eller ej här ute i högerspalten, och som vanligt kan jag inte se vem du är eller var du sitter just när du svarar på undersökningen så ditt svar är helt anonymt för mig.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Yes, semester! Eller tekniskt sett så börjar min semester på måndag. Idag är jag bara "helg ledig". Svarade ändå semetester.


  Som trogen läsare av bloggen så funderar jag en del på peak oil och tiden efter den. Vad man ska satsa på etc. I min mening så är det till viss del "back to basic" som gäller. Skog och mark alltså.

  Mitt problem är att jag inte är intresserad att köpa mark och odla/bedriva skogsbruk själv. Jag har letat runt lite efter bra möjligheter att köpa aktier i något renodlat skogsbruksbolag men inte funnit mycket att hänga i julgranen.

  Ett blogginlägg om skog och mark investeringar utan att bruka marken själ skulle vara mycket uppskattat :)

  SvaraRadera
 2. Som daytrader så känns det som att man har semester hela tiden...har man bara tillgång till nätet kan man ju sitta vartsomhelst!
  Dock har flera grannar i föreningen jag bor i börjat undra vad jag egenligen sysslar med, eftersom jag åker utomlands hela tiden...

  SvaraRadera
 3. Semester eller inte, jag läser bloggen oavsett.

  Är föräldraledig för tillfället, så det får bli ett nej.

  SvaraRadera
 4. Skulle inte kalla det för semester, även fast jag stundtals är ledig. Nu ska jag dock iväg till Polen en vecka och jobba konstant, mer eller mindre, förutom sömn. Så jag får läsa ikapp när jag kommer hem.

  SvaraRadera
 5. föräldraledig= ej arbetande

  för min del ( ligger samhället till last sex månader. tro mig, den lyxen kommer mina barn ej ha. efter peak oil ekonomin är pappaledighet en legend)

  /plato

  SvaraRadera