Cornucopia?

2010-06-30 05:59

TA: Ner, ner, ner, ner för backen ner

Med gårdagens handel och börsras utlöstes som väntat säljsignaler även i OMXS30 och tyska DAX.

Återstår nu att se hur lågt vi går innan vi åker på något stöd. Kanske runt MA200 vid 975?

DAX nedan.

Amerikanska S&P-500 föll förstås mycket brutalt, och bröt stödet på 1050.

Det blev den lägsta stängningen för S&P-500 sedan i november med gårdagens ras. S&P-terminen pekar för tillfället på fortsatt nedgång.

Jag blev nu väldigt negativ till S&P-500, nästa större stöd hittar man i området 940-950, 10% ner. Det kan förstås ta ett tag att nå dit, och även vända vid svagare stöd innan dess. Men det ser inte muntert ut. Den långa upptrenden ser också ut att inverteras för S&P-500.

I Asien fortsätter börserna ner. Australien och All Ordinaries nedan.

Blir ingen munter dag, återstår att se vad som händer med Riksbanken och räntan. Möte hålls klockan 0900. Även Polen kommer med räntebesked noterar intresseklubben. Ett svenskt besked kan göra att Stockholmsbörsen avviker tillfälligt från övriga börser, men om det är bibehållen krisränta, eller en räntehöjning som är vad som krävs för detta kan man bara gissa.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

1 kommentar:

  1. PPT, Plunge-Protection Team, jobbar förstås övertid. Det beror helt på dem om vi får se något stöd över huvud taget.

    SvaraRadera