Cornucopia?

2010-06-14 11:11

Skogspriser i en bubbla i södra Sverige enligt läsarna

Tidigare har ca 9% av läsarna, iaf de som svarar på mina undersökningar, angett att de äger en jord- eller skogsbruksfastighet.

Förra veckans undersökning gällde om skogspriserna i Södra Sverige, förlåt södra Sverige, är i en bubbla, och svaret från de som ville uttala sig var ett ja.

37% svarade ja på frågan om det är en bubbla i skogspriserna, 11% sade nej, och övriga visste inte. Kanske för att de inte äger någon skog. Antalet svar var också lägre än vanligt vilket ligger i linje med den höga svarsfrekvensen för "vet inte".
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Trogen läsare sedan länge2010-06-14 12:36

  tjenatjena!

  Har dågpn aningen om varför din Pagerank har sjunkit från en imponerande 5:a till den nuvarande nollan?

  Det tar ju ett tag att jobba upp sig på pagerankstegen, så något måste ha hänt för att att åka ner så långt helt plötsligt...

  SvaraRadera
 2. Ja, det vet jag precis. Det beror på byte till ny domän, vilket nollställer pagerank. Den nya domänen har dock redan 798 inlänkar enligt Google Webmaster Tools, så jag bör få någon form av pagerank nästa gång Google räknar om dessa, vilket väl sker typ en gång i kvartalet.

  SvaraRadera
 3. Härligt att äga skog när man slipper försäkra den och staten går in med skattepengar när det blåser ner ! Tänker inte skaffa försäkring framöver heller då man vet hur mycket det blir i kostnad på 30 år när ni skattebetalare likagärna kan stå för min försäkring.

  SvaraRadera
 4. Du är medveten om att man inte fick några skattepengar efter Gudrun, om man inte gjorde en vinst? Man fick 50:- i skatteavdrag på eventuell vinst per kubikmeter. De skogsägare som gjorde förlust, och de var många, fick inga pengar.

  Om du drabbas ensam kommer inte staten hjälpa dig, så försäkring är nog bäst, även om den också bara är högst begränsad.

  SvaraRadera