Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2010-06-09 08:08

Öppning nedåt?

Att döma av utvecklingen på Asienbörserna så kommer Europas börser öppna nedåt idag. All Ordinaries nedan.

Gårdagens uppgång i Nordamerika verkar alltså inte smittat Asien.

OMXS30 var nere och vände vid MA200 och ligger kvar i intervallet mellan MA100 och MA200. Man bör nog se MA200 runt 962 som en kritisk nivå att bevaka och på uppsidan har vi MA100 på 992, vilket känns mindre sannolikt att vi får se under dagen. Men man vet aldrig.

Har man inte redan stoppat ur sig från senaste köpsignalen i OMXS30 så bör man nog definitivt göra det om index går ner genom 962.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar