Cornucopia?

2010-06-18 14:13

Jag sprang för att stå still...

Tja, här lyckas man till slut passera Morgonpasset i P3:s blogg i besökssiffror.

Men det är att springa för att stå still och man kommer aldrig närmare horisonten, hur fort man än springer.

Istället är det alltid någon annan som kategoriserar om sig och ställer sig före.

Nåja, ordning råder fortfarande inom ekonomi och miljö.


Statistik från Aftonhorans Bloggportalen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

15 kommentarer:

 1. Det är bara att gratulera!

  SvaraRadera
 2. Men jösses, här har guldpriset alldeles nyss gjort en jätterusning och slagit nytt All-Time High (1058 dollar per troy ounce) och så sitter du och skriver om din egen besöksstatistik! Good morning get serious, som Carl Bildterberg sa.

  SvaraRadera
 3. Jag har slutat med guldprisathonani. Sorry. Jag rapporterar bara guldpriset en gång i veckan eller vid intressanta tekniska signaler. Det blir tjatigt att skriva ATH hela tiden.

  Stop or you'll go blind!

  Dessutom börjar bli gammal, en gång i veckan får räcka.

  SvaraRadera
 4. Kan tillägga att intradag har guldet gett köpsignal nu efter att ha legat i sälj, men avgörande blir förstås hur guldet slutar för dagen. Den riskvillige kliver förstås in redan nu.

  SvaraRadera
 5. ja fast det här är väll inte en blog som platsar i kategorin "Politik och samhälle" ?

  Det är ju en blog som platsar i kategorin "politik och ekonomi ur ett högerperspektiv" , och att det inte skrivs tu tydligt på blogen att det är ur ett ofta mot sossarna bespottande högerperspektiv gör det ju lite falskt för då kan ju blogläsare TRO att det som skrivs här är ur något sorts objektivt mittenperspektiv.

  SvaraRadera
 6. Jättegrattis Cornu!
  En fråga bara: vad är skillnaden mellan en proffsblogg och en privat blogg?

  /Anna

  SvaraRadera
 7. 15:48 Mittenperspektiv är inte heller objektivt. Annars vet jag inte vad din poäng är, ingen annan i kategorin "Politik och samhälle" är objektiv.

  Och du är det definitiv inte.

  SvaraRadera
 8. Anna, proffsblogg skriver åt ett företag. Jag skriver åt mitt eget företag, ergo proffsblogg.

  SvaraRadera
 9. Är man född med silversked i mun förstår jag man är högervriden.
  Alla vill väl få det bättre än man nu har det.
  Även vänsterfolk går ju ihop i fackklubbar o krigar.
  En hypotetisk fråga vore ju om mr C skulle förlora allt sitt guld idag hur han skulle börja om då?

  SvaraRadera
 10. Mr C svarar att man lägger aldrig alla ägg i samma korg, och att jag inte har speciellt mycket guld. Det skulle vara surt, men inte någon katastrof. Har varit med om värre.

  SvaraRadera
 11. Problemet med högervridningen är att de sympatisörerna arbetar aktivt för att få det bättre, på andras bekostnad, de vänstermänniskor som går samman i fackföreningar kan man lätt känna sympati för med tanke på deras situation.

  Sen har vi ju hela svensktnäringsliv och den borgerliga regeringen som arbetar aktivt för att försvaga fackföreningarna, obehagligt.
  De vill inte att arbetare skall få det bättre.

  SvaraRadera
 12. Snabbaste sättet för en arbetare att få det bättre är att gå ur facket.

  Nästa steg är att bli egen företagare istället för proletär.

  http://cornucopia.cornubot.se/2009/02/stackars-lo-familjen.html

  SvaraRadera
 13. Företagare i gemen är också knegare, liksom proletärerna. Vill man bli rik ska man istället bli bankir, men eftersom man då de facto stjäl från alla andra (via bland annat inflationsdrivande finansiella produkter) riskerar man att få det minst sagt hett om öronen när folk får upp ögonen för vad bankverksamhet verkligen innebär. Detta allmänna uppvaknande borde inträffa i samband med att det blir brist på guld (vilket antagligen är snart).

  SvaraRadera
 14. Anonym 2010-06-18 15.48:
  Bloggar i kategorin "Politik" brukar ju oftast ha någon politisk inriktning - röd, blå, grön, osv. Det ligger ju i själva sakens natur.
  Sen håller jag ju inte alltid med C i politiska frågor, men det får man ju stå ut med. Jag håller t.ex. inte heller med min sambo om alla politiska frågor, men jag dömer inte ut henne för det.

  SvaraRadera
 15. Men hallå, flöjten, problemet är ju att alla politiska partier sticker huvudet i sanden och vägrar prata om de viktiga frågorna. Det är till exempel väldigt mycket fördelningspolitik, men ingen fäster någon vikt vid att pengarna i sig är påhittade och ett bedrägeri.

  SvaraRadera