Cornucopia?

2010-06-14 15:55

Guldpriset i SEK per gram vecka 23 2010 - Rekordpris igen

Som bekant slog guldpriset all time high mätt i svenska kronor per gram under veckan som gick och var intradag uppe och nosade över 324:- innan priset föll tillbaka mot slutet av veckan.

Veckan avslutades runt 312:- SEK per gram guld. Periodvis handlades guldet över den siffermagiska gränsen 10 000:- SEK per troy ounce (31.1g) under förra veckan, men gick tillbaka ner till fyrsiffrigt igen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

  1. Inget nytt för dom som är insatta att guldpriset kommer explodera. Så du lär få uppdatera dina rekordpris inlägg ofta. Om du vill veta varför Guld priset och dylikt kommer att öka markant i värde så kolla på http://inflation.us där finns info.

    SvaraRadera
  2. Även jag har märkt att nya rekord i guldpris slås gång på gång, så nu känns det knappt värt att skriva om längre. Skall dock bli intressant att se var det slutar på vid årsskiftet...jag gissar på nytt ATH.

    SvaraRadera