Cornucopia?

2010-06-23 08:06

Börsen: Skenet bedrar

Trenden ser intakt ut för OMXS30 trots gårdagens väntade konsolidering. Dagens Industri skriver rent av att raset pga skuldkrisen nu är återhämtat, dvs journalisterna kan titta på börskurser precis som vem som helst.

Men skenet bedrar. Vi fick en ordentlig sättning i USA igår. S&P-500 nedan.

Terminen för S&P-500 pekar på fortsatt nedgång för tillfället, vilket bekräftas av ras på börserna i Asien. Australiens All Ordinaries nedan.

Även Tokyo och Hong-Kong faller under morgonen.

Det rör sig ännu inte om några säljsignaler för OMXS30 eller ens S&P-500, men den som har orealiserade vinster kanske skall fundera lite extra om det inte kan vara dags att gå ur dessa. MACD kan snart utlösa en signal om sälj/gå ur för åtminstone S&P-500, och man kan se en liten indikation på att MACD även börjar dra ihop sig för OMXS30.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

1 kommentar:

  1. Två kommentarer:

    1....Soffliggarnas premiepensionsfond gick from den 22 maj över i AP7Såfa dvs en aktiepensionsfond. Känner inte till det exakta antalet miljarder sek som därmed ska handlas upp på sv börsen men helt utan spår lär det inte bli. Cornucopia kan säkert luska fram antalet miljarder.

    2.....OMXS30 uttryckt i USD sedan årsskiftet har inte alls gått lika imponerande som DI vill göra gällande

    SvaraRadera