Cornucopia?

Aktuellt

Bostadsinbrotten föll till nya rekordlåga nivåer - men en polisregion går åt andra hållet

Enligt BRÅ:s preliminära statistik över polisanmälda inbrott i bostäder, så föll dessa till nya rekordlåga nivåer per capita. Det finns do...

2010-05-24 08:58

Guldpris i SEK per gram vecka 20, maj 2010 - Ner från toppen

Guldet föll tillbaka i svenska kronor per gram under veckan, och slutade på 298:92 SEK/g, ner från ATH på ca 310:- vilket vi såg i måndags.

Det kom en teknisk säljsignal i guldet på onsdagen, åtminstone i ETF:en NYSE:GLD, som någorlunda följer guldpriset i USD per troy ounce.

Priset har sedan dess mycket riktigt också fallit, även i svenska kronor trots stigande dollar. I skrivande stund kostar guld drygt 299:- SEK per gram.

Ser inga tekniska indikatorer på att fallet i guldpriset skall upphöra riktigt än, utan det finns nog lite mer nedsida. GLD har nog stöd i intervallet 111-114.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

  1. Guldet kommer tas ner till 1150 av JPM o Co. Gissar utifrån morgondagens utlöp av juni-optionerna. Man måste bara hitta en ursäkt för denna nedgång.......

    SvaraRadera
  2. Ny site men kommentarene er borte....

    SvaraRadera
  3. Skit händer när man byter domän tydligen. De finns dock kvar i flödet, se "Senaste kommentarer" här ute till höger. Det kan enligt rapporter ta några veckor innan Google lyckas flytta med kommentarerna korrekt.

    SvaraRadera