Cornucopia?

2009-09-06 12:39

Utvärdering av Stora Modebloggdagen

Ni kan utvärdera Stora Modebloggdagen genom att säga ifrån här ute till höger.

Oroa er inte. Ni kommer inte få se något mer mode, eller snarare antimode. Har iofs en del andra 20+ år gamla kläder att visa upp, men det får nog tidigast bli framåt jul. Eller på tvåårsdagen. Eller inte alls.

Svara ute till höger, som vanligt kan jag inte se vem du är eller var du sitter när du svarar, så din åsikt är helt anonym för mig.

Nu måste jag jobba hårt på att få in finansreklam igen via Adsense. Får alltså skriva mycket om börsen, aktier, obligationer, sparande, banker, finanskris, olja, guld, silver etc så gårdagens skada åtgärdas.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

  1. Tycker valet av modell spär på size zero trenden, alla kan inte se ut som "rögade ålar"

    SvaraRadera
  2. Förstår tyvärr inte vad "zero size" avser. Är jag för fet, för kort, eller är jag byggd som en (kvinnlig) fotomodell? Eller är jag för lång?

    Tyvärr finns det inte så mkt fett på den här kroppen, eventuell bredd på axlarna maskeras av kläderna, och hur mycket jag än går upp i vikt så syns det inte.

    SvaraRadera