Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2009-09-19 15:56

Påminnelse om nomineringar för bästa inlägg

Med start i morgon kommer jag lägga ut en undersökning där ni får rösta på det bästa inlägget på bloggen.

Listan kommer bestå av nominerade inlägg, och nomineringar skall ni göra i tidigare tråd. Passa på, ca 24 kvar. Använd gärna sökfunktionen ute till höger för att leta reda på inlägg ni minns.

Återkommer senare under kvällen med ett inlägg om egenföretagare, skatteplanering och varför en del kan betala hur mycket som helst för skogsfastigheter.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar