Cornucopia?

2009-09-28 06:09

Bästa inlägget på bloggen: Dividends don't lie

Bästa inlägget på bloggen blev mitt första inlägg om Kanadatruster för ungefär ett år sedan.

Fem bästa inläggen enligt de kära läsarna blev

Dividends don't lie 23%
Det finns inget positivt med stigande bostadspriser 15%
Strategiskt överfall på Sverige 14%
Saudi-Arabien på gränsen 13%
Cykeln är snabbare än bilen 9%

För totala resultat se nedan. Blev visst lite trångt.

Veckans fråga är att sätta ett betyg på den svenska polisens agerande i fråga om helikopterrånet. Som vanligt kan jag inte se vem du är eller var du sitter när du svarar, så ditt svar är helt anonymt för mig. Svara här ute till höger.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

3 kommentarer:

 1. Ett riktigt bra inlägg som vann :)
  Kul att det blivit sådan diskussion kring polisens agerande, får se vad folk ger för betyg.

  SvaraRadera
 2. Givet en femma (om de har haffat rätt snubbar dvs...)

  Polisen har inte sett till att någon oskyldig skadats, de har inte tagit onödiga risker eller utsatt oskyldiga för det. De Haffade 4 inblandade inom 4 dagar osv.

  Det kan väl aldrig vara ett dåligt facit?

  Det ser dessutom ut som om de har väldigt bra med bevis från telefonavlyssning, kopior på biljetter mm som visar på att det är rätt personer.

  Det är ovanligt att man gör hatten av, både för rånare och poliser i samma tillfälle. En sjukt snygg och perfekt genomförd kupp och till det effektivt och säkert polisarbete.

  Grattis alla inblandade helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Eftersom Silbersky försvarar den misstänkte helikopterpiloten, så är han skyldig. Silbersky tar bara fall med skyldiga misstänkta, och hög profil. Skyldiga leder till rättegång och rejält med pengar i arvode. Är du oskyldig är inte Sibbe intresserad.

  SvaraRadera